Diablo III - akcióban a nekromanta

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 15.
  • Videó
Link másolása
A tavalyi BlizzConon jelentették be, hogy idén új játszható karakterrel, a nekromantával bővül a Diablo III: Reaper of Souls (és a konzolos Ultimate Edition). Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a fekete mágiával operáló kisasszonyt.

Rise of the Necromancer DLC-ről a tavalyi BlizzConon hullt le a lepel, a csomag a második részben megismert nekromantával bővíti a karakterfelhozatalt. Ősszel csak a halottidéző férfi változatát láthattuk, most a női verzióra is vehettek egy pillantást.

A régi-új hős természetesen a holtak feltámasztásában jeleskedik, de kaszájával rendet is vághat az ellenség soraiban. Blood Nova képességével hatalmas sebzést vihet be több rémség ellen is, ám ha Essence-szintje időközben leesne, a halottak elfogyasztásával újra feltöltheti.

Szövetségesként egy hatalmas gólemet is megidézhet, ami elszívja az ellenség életerejét, így ezzel minket gyógyíthat majd.

A DLC valamikor idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
Danikika94
#11: Én mind a kettőn :) De az hogy csak mert az első részben nem volt nekro akk már tilos lennie az hülyeség :D Szerintem a Blizzard tudja már jobban hogy mi való a világukba vagy mi nem :D
11.
11.
Simonus18
#10: A Diablo 1-ben ez így igaz, de úgy hiszem a legtöbb itteni játékos a Diablo II-n nőtt fel, abban viszont volt, meg még sok más kaszt.
10.
10.
Parano1d
#8: Mit kell kifejteni ezen?
A Diabloban nem volt Nekro karakter. Warrior, Rouge, és Sorcerer volt.
9.
9.
Danikika94
#7: Mit szívtál? :D Kérek én is belőle :D
8.
8.
hedzsooo
#7: ??? Kifejtenéd bővebben? Mesélj még! :-)
7.
7.
s4jtqkac
#5: A Diabloban nincs nekro.
6.
6.
Simonus18
#5: Hát ezek szerint nem váltotta ki Nazeboo, ő egyfajta sámán, boszorkányság alapú varázslatokkal. Nekro meg hát ugyebár amit látunk, halállal-holtakkal kapcsolatos vámpíros cuccos, mellesleg inkább közelharcos. Van azért különbség, hisz így is kaptunk egy Barbár mellé egy Templart, s gyakorlatilag mindkettőjük tank, viszont mégis van fundamentális különbség köztük. De az a jó a Diablo III-ban, hogy egy karaktert többféle képen lehet képezni, pl. egy Barbárból nem csak tankot lehet kihozni, hanem pl damage-sebb karit is stb.
5.
5.
markoci555
diablo-ban a nekro szerintem alapnak kéne lenni, azt hittem az a "Nazeboo" szerűség (3-assal nem nyomtam, hots-ból láttam) azt váltotta ki, ezek szerint nem, eddig nem is volt!?
4.
4.
szinkron
tényleg befeditek egy egész reklámmal az oldalt??,,?
3.
3.
jani091
#2: Abból kiindulva, hogy a Blizzard simán elkér egy tetves mountért 10 Eurót, úgy nagyjából ennek a dupláját saccolom.
2.
2.
Khaszás
Minden azon dől el menyibe fog ez kerülni valljuk be 1 karakter nem sok :/ (persze stash tab meg pennant meg frame meg pet amiböl igazából csak a stash-nek van értéke )
1.
1.
KőbányaKispest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...