Gameplay videót kapott az új generációs Sonic

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 19.
  • Videó
Link másolása
Adósak vagyunk még a Sonic Forces legutóbbi látnivalóival, a hét végére ugyanis két screenshot és egy gameplay videó is beesett a kék sündisznó új generációs kalandjához. Lássuk őket!

Habár a játékmenet nem változott túl sokat, és a kameranézet is ismerős lehet már, az viszont biztos, hogy a látványra alaposan rágyúrtak a Segánál. Sonic egy városostrom kellős közepén gyűjtögeti a gyűrűit és darálja az ellenséges robotokat, miközben a The Hedgehog Engine 2-nek hála minden korábbinál intenzívebb élményben lesz része/részünk.

A Sonic Forces idén karácsonykor jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Egy másik Sonic-játékunk is lesz idén, ez végül nyáron érkezik. Köszi, Link21!

4.
4.
jszili32
Nem is azért de igazán változtathatnának már ezen az egész Sonic játékmeneten.
Megyek egy lineáris pályán, felszedem a gyűrűket, pattogok végig az ellenfeleken és vége a pályának :\...
Mi ebbe a jó !?!?!?
3.
3.
aordog
Egy gondolat:

Nagyon fiatal voltam, amikor a Mega Drive a birtokomban volt...
Persze a Sonic 2 volt az 1-ik játèk, amit megszereztem. Ment a TV-ben az 576, onnan volt ismerôs ês teljesen magával ragadott.
Naponta 2x vagy 3x vittem végig...több hónap múlva untam csak meg. A 3 és a Knuckles hasonló èlmény volt. Az elsô rèsz nem nagyon jött be, persze azt is pörgettem egy párszor.
Gamecube-on az Adventure részeket nyomtam, de ott már valami hiányzott...
Az Unleashed-del nem nyomtam, mert a változós esti sünis részek mèg videón sem tetszettek.
Majd kiállításon nyomtam a Colours részt...szerintem máig ez a legjobb 3D rész ès hamarosan beszerzem, mert a WiiU szépen lejátsza :)
A Lost World demo-t nyomtam...egész jó, de számomra csak pár ezrest èrne meg, így majd valamikor pótlom.
Ja, igen: volt a Generations rész, ami szerintem egy kalap szar lett, köszönhetôen a 3D rèszeknek.
A legutôbbi Sonic-ot sem nyomtam. Nem lett jó a kritika.

Vègszó:
szerintem ez is hasalni fog. Ami nekem nem tetszik az a kameranézet. Bár a Colours is hasonló, de ott rengetegszer kimegy oldalra és az irányítás is fenomenális.
Sonic 3D-ben nem az igazi...vagy csak a kameranézet nem nyerô!
Ebben a tempóban nem is tudnak tartalmas játékot letenni az asztalra. Az ember csak szalad...és ott a stáblista. Illetve olyan érzèsem van, mint a mobilon a Temple Run-ban. Adventure rész kellene ilyen grafikával és teljesen bugmentesen. És a hülye haverjai maradjanak otthon. Max Tales menjen mellette.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...