Sonic Forces PC, PS4, SW, XBOXONE

Next-gen Sonic-epizód, amelyik már Nintendo Switch-re is megjelent.
Típus:

Felsorakoznak a PlayStation Plus márciusi játékai

Habár egy szivárgás már lelőtte a poént, a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen játékokat ad a PlayStation Plus-tagoknak az előfizetésük mellé. Ezúttal is két PlayStation 4-címnek örülhetünk.

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

Új verzióval jelentkezett a Denuvo

Zajlanak az események az osztrák szupervédelem körül. A múlt héten ugyan sikerült feltörni a Denuvo 4.8-as verzióját, de a fejlesztő rögtön válaszolt, és már egy újabb változatot tett elérhetővé a legújabb játékokban.

Sonic Forces teszt

Mára eljutottunk oda, hogy teljesen kiszámíthatatlan a Sonic Team, jót és rosszat egyaránt kaptunk tőlük az elmúlt években. A sündisznó igazi modern kalandjaként hirdették a Sonic Forcest, csak éppen elfelejtették sóval meghinteni.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Launch traileren a Sonic Forces

Vége a nosztalgiázásnak, mindenki kedvenc sündisznója egy igazi modern kalandban tér vissza ma. A Sonic Forcesban nem csupán a jól ismert hősökkel nyomulhatunk, hanem megalkothatjuk a saját karakterünket is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Korlátokkal, de elérhető a Sonic Forces demója

A dolog pikantériája mindössze annyi, hogy egyelőre csak a japán régióban tölthetjük le a demót Switch-re és PS4-re. Azt sem árt tudni, hogy a felkínált három pálya mindegyikét csak egy percig tolhatjuk, ami alaposan aláássa az élményt.

Sonic Forces - bármikor válthatunk a hősök között

A Sega friss kedvcsinálókkal és egy kis információval jelentkezett a Sonic Forcesról. Kiderült, hogy a Rental Avatar egy olyan funkció, amellyel bármikor lecserélhetjük egyedi karaktereinket a más játékosok által megálmodott hősökre.

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.