Feliratozza a voice chatet a Halo Wars 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 19.
  • Hír
Link másolása
A hozzáférhetőségre törekedve új funkciót tesztel a Microsoft a Halo Wars 2 játékosainak körében. A rendszer feliratozza a voice chatet, a szöveges üzeneteket pedig felolvassa.

Két új beállítási lehetőséggel bővült a Halo Wars 2 menüje, a PC-n és Xbox One-on is elérhető Game Chat Transcription a hallás-, illetve látássérülteket segíti a játékbeli kommunikációban. A fejlesztés egy pilot, ha megfelelően működik, várhatóan más játékokba is beépíti majd a Microsoft.

A Game Chat Transcription egyik funkciója az, hogy a voice chaten elhangzott beszédet valós időben feliratozza a játékosok számára, míg a másik opció bekapcsolása után a szöveges üzeneteket olvastathatjuk fel a géppel az előre beállított hangok valamelyikén. A Game Chat Transcription a Settings > All settings > Ease of Access almenü alól szabályozható. 

3.
3.
DON GONDOCS
Én látom ennek a gyakorlati hasznát, mivel néha a csapattársaim motyognak a mikrofonba vagy akad a hangjuk ( bár így kétséges a sikeres fordítás) de nekem nagy segítség! Mikor jön dlc a játékhoz?
2.
2.
zozo76hun
jaja! jo dolog hogy mer es lep az ms uj teruleteken! ;)
1.
1.
godach
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...