Phoenix Point - új játék az XCOM atyjától

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 20.
  • Bejelentés
Az eredeti XCOM-sorozat atyja, Julian Gollop jelenleg egy nyitott világú és persze körökre osztott stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. Az első hátborzongató teaser videó már megérkezett.

A Phoenix Pointot még tavaly márciusban jelentette be Julian Gollop új csapata, a Snapshot Games. Az ígéretek szerint egy horrorelemekkel megspékelt körökre osztott stratégiával van dolgunk, amely egy nyomasztó nyitott világban játszódik.

Csapatunknak nehéz dolga lesz, ha ilyen elkeserítő közegben érvényesülni akar. Az élelmet, lőszert és minden felszerelést nekünk kell összeszednünk, és a műfajból adódóan a harcok során csak a körmönfont taktikák vezetnek sikerre.

Az ellenfelek helyzete és összetétele véletlenszerű lesz, ám az alábbi képek szerint egészen elborult lények ugornak a nyakunknak.

A sztorit Jonas Kyratzes írja, aki a The Talos Principle szkriptjéért felelt, míg a zenéket a híres John Broomhall szerzi.

A megjelenési dátum még nem ismert.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
5.
Perseus84
#3: Mi koze ennek ahhoz? Azt mas fejlesztette ezekhez semmi koze sincs. Remelem pc exclusive lesz mert ha konzolokra is kijon annak annyi :)
4.
godach
#3: Semmi gond nem volt azzal a játékkal.
3.
CSOI
Hát ez elég semmitmondó + remélem nem cseszik el mint annó azt szutyok the bureo declassifieldet
2.
CitromH
#1: Hát a teaser nem sokat ér, de nagyon szeretem az ilyen játékokat. Várós!
1.
Perseus84
Ez nagyon jol hangzik. Szeretettel varjuk !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...