Phoenix Point

Az XCOM készítőjének új körökre osztott stratégiája.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a december, hamarosan búcsút mondhatunk az évnek és az évtizednek, de még most is érkeznek olyan játékok, amelyek jól mutatnak majd a karácsonyfa alatt. Számos új cím és pár újramelegített klasszikus vár ránk ezen a héten.

Launch traileren a Phoenix Point

Sokat kellett rá várni, ám jövő héten végre boltokba kerül a Phoenix Point, az X-COM atyjának vadonatúj játéka. Ennek apropóján befutott a fejlesztés utolsó kedvcsinálója, csekkoljátok!

Phoenix Point - ismerjük meg a Phoenix-projektet!

Egy hét múlva megérkezik a Phoenix Point, az X-COM atyjának következő körökre osztott taktikai játéka. A legfrissebb előzetes a játék világát és a Phoenix Project történetét mutatja be.

Napra pontos dátumot kapott a Phoenix Point

Úgy tűnik, sok-sok csúszást követően megjelenhet végre az X-COM atyjának új játéka, a Phoenix Point. Első körben PC-re érkezik a körökre osztott stratégia, jövőre azonban a konzolos változatok is befutnak.

Megint csúszik a Phoenix Point megjelenése

Hiába tűnt, hogy sokadik halasztás után végre sikerült kőbe vésni a Phoenix Point megjelenését, a csapat nemrég jelezte, a kitűzött szeptemberi dátumot sem tudják tartani, így csak valamikor decemberben jelenik meg a játék.

18 percig pörög a Phoenix Point

Ha kedvelitek a körökre osztott taktikai játékokat, akkor feltétlenül tartsátok a szemeteket a Phoenix Pointon! A játékmenetet bemutató tartalmas felvételek alapján nagyon ígéretesnek tűnik az anyag!

E3 2019: Hangulatos előzetesen a Phoenix Point

Többszöri halasztás után most szeptemberben végre befut az eredeti X-COM alkotója, Julian Gollop legújabb körökre osztott kihívása, a Phoenix Point, ami az E3 alkalmából kapott egy friss előzetest.

Már megint csúszik a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotójának játékára sajnos még tovább kell várni. Maga Julian Gollop jelentette be egy videóüzenetben, hogy noha a tartalom kész van, a Phoenix Point extra polírozásra szorul.

Gameplay trailert kapott a Phoenix Point

Amióta a jövő évre csúszott az eredeti X-COM alkotójának stratégiája, viszonylag nagy csend honolt a Phoenix Point körül. A Snapshot Games most viszont vadiúj előzetessel jelentkezett, így megnézhetjük, mennyit fejlődött a cím.

2019-re csúszik a Phoenix Point

Az eredeti XCOM atyja, Julian Gollop a rajongók pénzéből valósítja meg a legújabb körökre osztott stratégiáját, a Phoenix Pointot. A játék sajnos mégsem jelenik meg idén, a fejlesztők számára a minőség a legfontosabb, így csak 2019-ben érkezik.