Így kezdődik a Get Even

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 20.
  • Videó
Link másolása
A lengyel Farm 51 játéka egy igazi belső nézetes thriller lesz, amely a reflexeink mellett az idegeinket is próbára teszi. Most belenézhetünk az elhagyatott elmegyógyintézetben játszódó shooter első negyedórájába.

A Get Even jelentősen átalakult, mióta 2014-ben bejelentették, és dicsérendő a Farm 51 igyekezete, mert határozottan kellemes pszichológiai thrillernek ígérkezik a játék. Főhősünk, Cole Black egy nyomasztó elmegyógyintézetben tér magához emlékek nélkül. Folyamatosan kapjuk az új információkat a múltunkról, miközben egy bombához erősített fiatal lány megmentésének feladata is ránk hárul.

A váratlan fordulatokkal tarkított 8-10 órás kampány során a saját sötét erkölcseinkkel is szembe kell néznünk, miközben nyomok után kutatunk és rejtélyes ellenfeleket vadászunk le.

A játék május 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az Eurogamer már beleleshetett a Get Even nyitányába:

3.
3.
crytek
Ethan Carternél is fényképeket montázsolták a textúrákra.. Jó ez a tech csak szerintem komoly fizikát nem lehet belevinni...
2.
2.
Formula1fanatic
Ez volt eredeti anyag: https://www.youtube.com/watch?v=F6VuyWwd2MQ Mielött bárki azt mondaná, hogy ez egy élőszereplős movie az téved :D Nyilván a végleges játék messze lesz ettől.
1.
1.
Formula1fanatic
Ez az játék ami a Thorskan technológiát használja, ami a valódi beszkennelt környezetet jeleníti meg a játékban. Persze már nem mutat olyan jól mint korai videókban: https://www.youtube.com/watch?v=1vXYUYC3WsM
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...