Get Even PC, PS4, XBOXONE

Nyomozós FPS a lengyel The Farm 51-től.

2,2 millió feliratkozónál jár a PlayStation Now

Egy év leforgása alatt megduplázta az előfizetőinek a számát a Sony streamingszolgáltatása, a PlayStation Now, de továbbra is csak kullog a Microsoft-féle Xbox Game Pass nyomában.

Megjelent a Get Even, itt a launch trailer

A rendkívüli halasztást követően ma boltokba került a The Farm 51 szürreális atmoszférával megáldott FPS-e. Hősünk egy elhagyatott elmegyógyintézetben ébred, és egy emberrablás emlékei cikáznak fejében. Az áldozat emlékei.

Get Even teszt

Cole Black egy elhagyott elmegyógyintézet falai között ébred. Egy emberrablás emlékei cikáznak a fejében, de mintha ezek nem az ő gondolatai lennének, hanem a lányé. Az áldozaté.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!

Késik a Get Even a manchesteri események miatt

Eredetileg holnapután jelent volna meg a Get Even, a Bandai Namco azonban a manchesteri terrortámadásra való tekintettel egy hónappal elcsúsztatta a megjelenést.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Get Even - vajon mi a valóság?

Már három éve készül a The Farm 51 csapatánál a Get Even, amely egy szürreális elemekkel megspékelt lövölde lesz. A legújabb trailer szerint nehéz lesz megmondani a játékban, hogy mi a valóság és mi nem.

Get Even - készen állsz a valóságra?

A lengyel The Farm 51 gőzerővel készül a Get Even megjelenésére, így mielőtt ráfordulnánk a boltokba kerülés hónapjára, útjára indítottak egy interaktív nyomozós játékot.

Így kezdődik a Get Even

A lengyel Farm 51 játéka egy igazi belső nézetes thriller lesz, amely a reflexeink mellett az idegeinket is próbára teszi. Most belenézhetünk az elhagyatott elmegyógyintézetben játszódó shooter első negyedórájába.

Get Even - az új trailer árulja el a premier időpontját

Új trailerrel jelentkezett a Painkiller: Hell & Damnation-csapat következő fejlesztése, a Get Even. A szürreális előzetes végén már a napra pontos megjelenési dátum is ott figyel.