Switch-játékhoz toboroz a Pokémon-csapat?

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 21.
  • Pletyka
Link másolása
Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Game Freak Nintendo Switch-re is átültetné a legutóbbi Pokémon-játékát. Ezt támasztja alá a fejlesztőcég két új álláshirdetése is.

Munkatársakat keres a Pokémon-sorozatot jegyző Game Freak, amiben ugye önmagában semmi meglepő nincs. A hír érdekessége, hogy az álláshirdetések gyanúsak, és látszólag megerősítik azokat a pletykákat, amiket még az Eurogamer szállított tavaly novemberben: a brit lap úgy tudja, a csapat már javában dolgozik a Pokémon Sun & Moon switch-es változatán, amely jelenleg a Pokémon Stars munkacímet viseli.

Az egyik hirdetés szerint karaktermodellezőre van szüksége a srácoknak egy olyan konzolos játékhoz, amiben "rajzfilmszerű emberek és szörnyek" szerepelnek, és további érdekesség, hogy követelmény a Wii U-s vagy a PlayStation Vitás tapasztalat is. A másik állás egy karaktertervezői pozícióra szól, itt már konkrétan megemlíti a csapat, hogy "egy világszerte népszerű RPG-n" dolgozhat az új kolléga, és "egy olyan címen, ami már jó ideje elérhető".

Hogy valóban a legutóbbi Pokémon átiratára célozgatnak, azt persze nem tudhatjuk biztosan, de egyelőre minden jel erre mutat. A The Pokémon Company korábban azt nyilatkozta, támogatni fogják a Nintendo új konzolját, és azt is leszögezték, szeretnék a Switch képességeihez igazítani a projektjeiket.

7.
7.
user101
Ezt sosem értettem, én egyenesen viszolygok attól, hogy az aktuális kedvenc játékommal 6 colon kézi konzolon játsszak útközben. Mondjuk vezetés közben nem is tanácsos... ;) De annyira nem ugyanaz az élmény, mint otthon fülessen / 5.1-el nagy képernyőn. Ez számomra az élmény és a játék degradálása. Platformtól, játéktól függetlenül.
6.
6.
#5: Hát igen, megértem, én eladtam most a ps4-em, mert alig játszottam már vele, nincs annyi időm mint rég, így pont jó a Switch, hogy egy-két játékom lesz rá hosszú ideig és út közben is lehet nyomni mint egy kézikonzolt.
5.
5.
zsocc-nrg
#4: Sajnos Switch-en nagyon kevés bejelentett játék fogta meg az érdeklődésem és azok sem mostanában fognak megjelenni. A Zeldán kívül csak a Super Mario Odyssey és a Xenoblade 2 érdekel, szóval még ezekkel együtt is nagyon karcsú számomra a felhozatal. A többi játék ami érkezik vagy hidegen hagy vagy érkezik más konzolra vagy PC-re is. Ugyanígy vagyok az Xbox One-nal is, összesen két játéksorozat (Halo, Sunset Overdrive) miatt nem éri meg beruháznom rá.
4.
4.
#1: Jelentem én Switch-re váltottam, pc mellett már csak ez az egy konzolom van, és nagyon király. 1 játékom van rá egyelőre, Zelda nyilván, de nagyon várom a Fire Emblem Warriors-t, a Shakedown Hawaii-t és a Xenoblade 2-t majd. Aztán persze jöhetne egy Pokémon is, a Fire Red óta nem toltam egyiket sem, az meg már nem ma volt :)
3.
3.
Gamelord
#1: Szintén. Én türelmesen várok, és ezzel meg is vásárolnának kilóra. Snipperclips, 1-2-Switch, meg Bomberman is egészen szórakoztató coop elfoglaltságnak tűnik a társasági embereknek mint én.
2.
2.
Sechu
Jöhet! Tuti vétel! :)
1.
1.
zsocc-nrg
Nagy durranás lenne egy igazi főkonzolos Pokemon RPG, emiatt nagyon elgondolkoznék a Switch vásárlásán. Persze a Zelda is csábító de akármilyen jó, jelenleg az egyetlen érv a konzol mellett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...