Pokémon Sun & Moon 3DS

A hetedik generációba lépett a Pokémon-sorozat.

Online, interaktív Pokémon-galéria várja a látogatókat

A lassan 30 éves múlttal rendelkező franchise alkotói idejét látták annak, hogy a rajongók egy helyen megtekinthessék a Pokémon múltját.

Élőszereplős Pokémon-sorozat készül a Netflixnél

Lapértesülések szerint újabb játékadaptáción dolgozik a Netflix, ezúttal egy élőszereplős Pokémon-sorozatot tárazott be a streamingszolgáltató. A projektért a Lucifer egyik showrunnere felel.

Közel 15 millió példánynál a Nintendo Switch

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, a kiotói vállalat kiváló számokat villantott. A siker természetesen a Switch-nek köszönhető, amely hivatalosan is utolérte a Wii U eladásait.

Mi történt a Switch-re készülő Pokémonnal?

Az Eurogamer még tavaly novemberben szellőztette meg, hogy a Nintendo Switch-re is kiadja a Sun/Moon epizódok bővített változatát. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, az átirat nem érkezett meg, és most már azt is tudjuk, miért.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty: WWII

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group a novemberi jelentését. A játékeladásokat az új Call of Duty uralta, míg a konzoloknál a PlayStation 4 győzött ezúttal.

Ryan Reynolds lesz Pikachu detektív

Néha úgy tűnik, Hollywood egészen véletlenszerűen kap fel egy játékot, amiből később filmet csinál. Így van ez a Detective Pikachuval, amely egy kizárólag Japánban megjelent 3DS-es anyag. A főszereplőt Ryan Reynolds alakítja.

300 millió eladott példánynál a Pokémon-franchise

Az Ultra Sun és az Ultra Moon eladásaival újabb mérföldkőhöz érkezett a The Pokémon Company és a Nintendo. Több mint húsz év alatt hetvenként különböző Pokémon-játék jelent meg, s ebbe nem tartozik bele a Pokémon Go.

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

E3 2017: Pokémon-szerepjáték is készül a Switch-re

A jó hírt a The Pokémon Company elnök-vezérigazgatója erősítette meg, de semmi egyebet nem árult el az új jövevényről. Így azt sem tudjuk, hogy a Sun/Moon epizód újrázását tervezik-e.