Pokémon Sun & Moon 3DS

A hetedik generációba lépett a Pokémon-sorozat.
Típus:

Pokémon Sun & Moon teszt

Termékeny esztendőt tudhat maga mögött a Pokémon-sorozat: a mobilpiac letarolása után Nintendo 3DS-en is új epizóddal bővült a széria, a készítők ráadásul generációváltó felvonással készültek a huszadik szülinapra.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet kicsit lazítani, ez a hét jóval kevesebb fajsúlyos megjelenést ígér a korábbiakhoz képest. Azért a Darksiders felmelegített változatára érdemes lehet egy pillantást vetni, és az új Pokémon is kötelező darab a 3DS-tulajok számára.

Pokémon Sun és Moon - beköszönnek az új lények

A Pokémon Sunban és a Pokémon Moonban legalább kilenc új aranyos kis lény teszi tiszteletét. A Nintendo egy előzetesben be is mutatta mindnyájukat. Ütős cím lesz ez 3DS-sre.

E3 2016: Multiplayerrel jön az új Pokémon

Négyfős free-for-all játékmód is helyet kap majd a Pokémon Sunban és Moonban (merthogy kétféle kiadást kapunk). A Nintendo bemutatta a 3DS-re érkező cím legújabb előzetesét.

Novemberig kell várnunk az új Pokémon-játékra

A The Pokemon Company bejelentette az új Pokémon megjelenési dátumát, és még egy trailert is kiadott a jó hír mellé. Novemberben vághatunk neki Alola felfedezésének.

Új Pokémon-játék készül

Ma húszéves a Pokémon-sorozat, és a jeles nap apropóján a Nintendo új játékot jelentett be. A 3DS-re érkező Pokémon Sun és Moon a hardcore rajongókat szólítja meg. Az év végén el leszünk kényeztetve.