Pokémon Sun & Moon 3DS

A hetedik generációba lépett a Pokémon-sorozat.
Típus:

Nagyon pörögnek a Nintendo Switch eladásai

Lezárult a Nintendo aktuális pénzügyi esztendeje, így a kiotóiak megtartották az ilyenkor szokásos, befektetőknek szánt beszámolójukat, amiből kiderült, nagyot ment eddig a Switch és az új Zelda-játék is.

Switch-játékhoz toboroz a Pokémon-csapat?

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Game Freak Nintendo Switch-re is átültetné a legutóbbi Pokémon-játékát. Ezt támasztja alá a fejlesztőcég két új álláshirdetése is.

Pokémont fejlesztettek a Minecraft-rajongók

A Nintendo valószínűleg nem igazán örül majd a Pokémon Cobalt & Amethyst megjelenésének, ez azonban ne tartson vissza benneteket: a Minecraftben felhúzott rajongói játékra muszáj vetnetek egy pillantást!

Hivatalosan is elbúcsúztatta a Wii U-t a Nintendo

Tartalmas pénzügyi jelentést tett közzé a Nintendo, a cég profitja kilőtt az elmúlt negyedévben, miután megszabadult a baseballcsapatától és a Pokémonnak is rendkívül jól ment. A Wii U katasztrofális számokkal búcsúzott.

Pokémon Sun & Moon teszt

Termékeny esztendőt tudhat maga mögött a Pokémon-sorozat: a mobilpiac letarolása után Nintendo 3DS-en is új epizóddal bővült a széria, a készítők ráadásul generációváltó felvonással készültek a huszadik szülinapra.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet kicsit lazítani, ez a hét jóval kevesebb fajsúlyos megjelenést ígér a korábbiakhoz képest. Azért a Darksiders felmelegített változatára érdemes lehet egy pillantást vetni, és az új Pokémon is kötelező darab a 3DS-tulajok számára.

Pokémon Sun és Moon - beköszönnek az új lények

A Pokémon Sunban és a Pokémon Moonban legalább kilenc új aranyos kis lény teszi tiszteletét. A Nintendo egy előzetesben be is mutatta mindnyájukat. Ütős cím lesz ez 3DS-sre.

E3 2016: Multiplayerrel jön az új Pokémon

Négyfős free-for-all játékmód is helyet kap majd a Pokémon Sunban és Moonban (merthogy kétféle kiadást kapunk). A Nintendo bemutatta a 3DS-re érkező cím legújabb előzetesét.