Pokémon Sun & Moon 3DS

A hetedik generációba lépett a Pokémon-sorozat.
Típus:

E3 2017: Pokémon-szerepjáték is készül a Switch-re

A jó hírt a The Pokémon Company elnök-vezérigazgatója erősítette meg, de semmi egyebet nem árult el az új jövevényről. Így azt sem tudjuk, hogy a Sun/Moon epizód újrázását tervezik-e.

E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.

Pokémon-hírek kedd estére

A ma délutáni Nintendo Directet teljes egészében a Pokémonnak szentelte a kiotói vállalat. Most már biztos, hogy Switchen is napvilágot lát a Pokken Tournament, illetve jön 3DS-re a Pokémon Sun és Moon Ultra-változata.

Nagyon pörögnek a Nintendo Switch eladásai

Lezárult a Nintendo aktuális pénzügyi esztendeje, így a kiotóiak megtartották az ilyenkor szokásos, befektetőknek szánt beszámolójukat, amiből kiderült, nagyot ment eddig a Switch és az új Zelda-játék is.

Switch-játékhoz toboroz a Pokémon-csapat?

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Game Freak Nintendo Switch-re is átültetné a legutóbbi Pokémon-játékát. Ezt támasztja alá a fejlesztőcég két új álláshirdetése is.

Pokémont fejlesztettek a Minecraft-rajongók

A Nintendo valószínűleg nem igazán örül majd a Pokémon Cobalt & Amethyst megjelenésének, ez azonban ne tartson vissza benneteket: a Minecraftben felhúzott rajongói játékra muszáj vetnetek egy pillantást!

Hivatalosan is elbúcsúztatta a Wii U-t a Nintendo

Tartalmas pénzügyi jelentést tett közzé a Nintendo, a cég profitja kilőtt az elmúlt negyedévben, miután megszabadult a baseballcsapatától és a Pokémonnak is rendkívül jól ment. A Wii U katasztrofális számokkal búcsúzott.

Pokémon Sun & Moon teszt

Termékeny esztendőt tudhat maga mögött a Pokémon-sorozat: a mobilpiac letarolása után Nintendo 3DS-en is új epizóddal bővült a széria, a készítők ráadásul generációváltó felvonással készültek a huszadik szülinapra.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.