Máris itt a Sniper Elite 4 első kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 21.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt a fejlesztők a múlt héten megígérték, mától tölthető a Sniper Elite 4 első sztori DLC-je, a Deathstorm Part 1: Inception. Ez egy háromrészes kampány nyitánya, de ha nincs szezonbérleted, ingyenes tartalmat is kapsz.

Ha már végiglövöldözted az alapjáték kampányát, itt az idő, hogy repetázz. Elérhetővé vált a Sniper Elite 4 első sztori DLC-je, a Deathstorm Part 1: Inception, ami - ahogy a címe is mutatja - egy háromrészes történet első fejezete.

A minikampányt akár két játékos is végigtolhatja kooperatív módban, a története Észak-Olaszország hidegebb vidékére kalauzolja a mesterlövészeket, azon belül is egy haditengerészeti bázisra, amit nemrég bombáztak a szövetségesek. A fő feladat nem is a Kriegsmarine-katonák levadászása lesz, hanem egy titokzatos csomag, a Deathstorm felmarkolása.

A csomag 7 dollárba fáj, de része a szezonbérletnek.

Szintén mától tölthetjük le a Night Fighter Expansion Packot, amely három új fegyvert és nyolc éjszakai terepmintás fegyverskint tartalmaz, valamint egy női és egy férfi karakterskint. Ez a DLC 8 dollárba kerül, és a bérletesek szintén hozzájutnak.

Ami az ingyenes tartalmakat illeti, a multiban debütált az Elimination játékmód, illetve a Night Woods térkép.

2.
2.
atesz89
Király lett sokkal jobb mint a 3. rész. Várunk mindenkit aki pcn nyomja: www.seo-clan.hu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...