HWSW: Olcsó iPad és piros iPhone az Apple-től

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 23.
  • Hardver
Link másolása
Csendben frissítette termékpalettáját a cupertinói vállalat, forradalmi újítás nincs, de csalódásra így sincs ok - írja nagytestvérünk, a HWSW. Egy olcsó iPad és egy piros iPhone 7-es főszerepel a bejelentésben.

Búcsúzik az iPad Air-sorozat, a csupán két tagig nőtt széria helyét az újjáélesztett "sima" iPad veszi át, ami az iPhone SE-hez hasonlóan egy több készülékből összelegózott termék. Cserébe igencsak barátságos, nem sokkal több mint 300 dolláros az árcímke, amivel az első iPad Minivel holtversenyben a legolcsóbb Apple-táblagépnek számít az új iPad, már amennyiben nem vesszük figyelembe a három év alatt több árleszállításon átesett, egészen tegnapig a kínálat részét képező iPad Mini 2-t.

Az iPad mellett iPhone 7 kínálatot színesítette tovább az Apple, (PRODUCT)RED Special Edition név alatt egy limitált példányszámú, piros-fehér készülék jelent meg. A sötét lakk fekete (jet black, vagy kozmoszfekete) modellhez hasonlóan csak 128 és 256 gigabájtos kapacitással került piacra, ami bruttó 294 990 forintos kezdőárat jelent, igaz, az összeg egy részével a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programját támogatja az Apple.

A további specifikációkért irány a HWSW teljes cikke!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...