Demót és ingyenes multihétvégét kap a Titanfall 2

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 23.
  • Akció
Link másolása
A Respawn Entertainment a következő héten több ízben is kedveskedni igyekszik a Titanfall-rajongóknak, hiszen az új ingyenes DLC mellett egy kipróbálható demót és ingyenes multiplayer hétvégét is kapunk.

Szinte még ki se hűlt a Titanfall 2 legutóbbi letölthető kiegészítése, a Respawn Entertainment máris előállt a következő ingyenes csomaggal. A Colony Reborn az első részből ismert Colony nevű térkép felújított, kicsit átszabott változatát, egy új fegyvert, valamint egy vadonatúj kivégzést, a Curb Checket fogja tartalmazni. Emellett kisebb kozmetikai újdonságok is helyet kapnak, így többek között két új szkint pakolhatunk titánunkra.

A Respawn Entertainment azonban nem áll meg itt, a csapat ugyanis megerősítette, hogy március 30-tól egészen április 3-áig ingyenes multiplayer hétvégét biztosítanak, ráadásul kapunk egy demót is, ami a Gauntlet tréning pálya mellett a játék egyik legjobb küldetését, a The Beacont fogja tartalmazni. A kipróbálható változat megmarad, így azt március 30-tól kezdve bármikor lekaphatjuk majd.

5.
5.
Basszus, vadállat ez a trailer. Kell ez a játék! PS4-en van minden játékmódra elég player?
4.
4.
RoyalA
3.
3.
fehersam
Jókor :D Remélem kicsit újra felkapott lesz a játék így fél év után. Sajnos egyszerre kiadni a COD-dal és a BF-fel nem volt a legjobb ötlet, pedig szerintem játékélményben mindkettőt odaveri lazán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...