E3 2017: Izgalmasnak ígérkezik az idei EA Play

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 26.
  • Teaser
Link másolása
Az Electronic Arts idén is az E3-tól független rendezvényen mutatja be az őszi és a jövő évi kínálatát, amelyek között az új Star Wars: Battlefrontot és a vadonatúj Need for Speedet is megtaláljuk majd.

Idén is az E3 idejére lőtte be önálló showját, az EA Playt az Electronic Arts. A kiadó a rendezvény hivatalos oldalán áprilistól árulja majd a jegyeket, ami mellett egy közleményben azt is megerősítették, hogy június 10-től június 12-ig tart majd az esemény.

Azok, akik jelen lesznek nemcsak a legújabb játékok bejelentéseit követhetik majd figyelemmel, de ki is próbálhatják azokat. Biztosan kint lesz a kiállításon a Madden NFL 18, a FIFA 18 és kisebb szünet után az NBA Live is visszatér. Emellett az EA azt is megerősítette, hogy a most már egyjátékos móddal is erősítő Star Wars: Battlefront 2 is kipróbálható lesz, többek között a vadonatúj Need for Speed-játékkal együtt.

Ha minden igaz, akkor egyébként a BioWare még be nem jelentett, de biztosan készülő új játékéról is többet tudhatunk meg, ahogy valószínűleg egy új NHL-t és egy UFC-t is kapni fogunk.

7.
7.
Machiavelli
Na majd meglátjuk. A vak is azt mondta és mégsem látta meg a színes TV-t. Na, de viccet félretéve. Én sem ugrok neki nagy elvárásokkal. Lesz ami lesz.
6.
6.
ollie92
Sajnos mivel az EA nagy hatással van a játékok elbaszására (khm-khm SW Battlefront, NFS 2015) nincsenek nagy elvárásaim, de hagyom magam meglepni :)
5.
5.
Thor Vath
#4: Én inkább az előzmény trilógia beemelésétől tartok - az nekem kicsit túl tarkabarka bolhacirkusz az eredeti trilógia és az Ébredő erő komorabb, háborús hangulatához képest...
4.
4.
strike19
Én inkább arra lennék kiváncsi ,hogy mit tudnak a Battlefront 2-be belerakni.
Az ébredő erő világa nagyon szegény volt az előzmény trilógiához képest.
3.
3.
Hab
Remélem a Bioware SW rpg-vel készül.
2.
2.
Derivel
Most, hogy már megjelent az Andromeda, így már csak az új NFS-t várom. Remélem, hogy olyan jó lesz, mint az előző, így elgondolkodnék az előrendelésen.
1.
1.
Gykrizsi
Csak szerintem lesz megint egy szar? Ezek mindent unalmassá tudnak tenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...