Ma ingyenesen tölthető a Chivalry: Medieval Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 28.
  • Akció
Link másolása
Körülbelül este 7 óráig tart még a Torn Banner Studios villámakciója, aminek a keretein belül ingyenesen tölthetitek le a Chivalry: Medieval Warfare-t. Ez most nem próbaidőszak, meg is tarthatjátok a játékot, ha siettek!

Huszonnégy órán át tartó akciót hirdetett a Torn Banner Studios, melynek keretei között ingyenesen tölthetitek le a Chivalry: Medieval Warfare-t. A játékot aztán meg is tarthatjátok, azonban nem árt sietni: ha a srácok tweetjéből indulunk ki, legkésőbb este 7 óra körül lelövik a lehetőséget.

A nemes gesztus apropója, hogy a készítők új játéka, a Mirage: Arcane Warfare tegnap este óta rendelhető elő és próbálható ki. Utóbbihoz egyébként épp az előjegyzés a beugró, szóval ha ilyesmin töröd a fejed, valószínűleg örülni fogsz neki, hogy a Chivalry: Medieval Warfare birtokában 10 százalék kedvezményt kapsz az előrendelői árból.

15.
15.
hamoribalu
Valójában 2 napos volt az akció....
14.
14.
Angelwing
bezsákolva. ingyé vót köszönjük az infóót XD
12.
12.
markoci555
Egy ingyen hétvégén próbáltam és nem jött be, de ki tudja ha kicssit jobban rászánnám az időt belejövök
10.
10.
Egyik bundle-ből szereztem még anno, nagyon fun játék, de amint átlép az ember egy szintet és kizárják a kezdő szerverekről, frusztrálóan nehéz lesz érvényesülni, én még nem is vettem a fáradtságot. :/ Kukázni kéne a low rank szervereket, vagy újakat behozni további szintezéssel. A jelenlegi rendszer nagyon rossz.

7: FOOR THE OORDEEEEEEEEER.
7.
7.
Dreadlox
5.
5.
Gykrizsi
#4: Kár, de köszi a választ.
2.
2.
Gykrizsi
Ez csak pc-re vonatkozik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...