Októberben jön a Red Dead Redemption 2?

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 28.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan a Rockstar még mindig nem közölt pontos megjelenési dátumot a Red Dead Redemption 2-höz, de két viszonteladó is tudja már, mikor lovagolhatunk el a naplementében. Kár, hogy a két dátum ellentmond egymásnak.

Tavaly októberben jelentette be a Rockstar a Red Dead Redemption évek óta várt folytatását. Az eltelt közel fél év alatt gyakorlatilag csak egy előzetest kaptunk, érdemi információk még mindig nem érkeztek a játékról.

Ahogy a megjelenési dátum kapcsán is csak találgatni lehet, egyelőre ugyanis csak az a biztos, hogy valamikor ősszel mutatkozik be a második rész. Múlt héten egy angol viszonteladó, a Base.com már előrukkolt egy dátummal, ami szerint szeptember 26-án debütál a vadnyugati kaland, de ma befutott egy újabb pletyka, csak teljesen más időponttal.

A lengyel Media Markt oldalán is felbukkant a folytatás adatlapja, eszerint azonban október 3-tól lesz leemelhető a játék a boltok polcairól. Ami viszont érdekesebb, hogy a CD-Action rákérdezett a Media Markt PR-részlegénél az információ valódiságára és először azt a választ kapták, hogy a helyi disztribútortól kapták ők is a tervezett dátumot, ami előrevetíti azt is, hogy akár valós is lehet az általuk megadott dátum.

Ezután nem sokkal később a CD-Action újabb levelet kapott, amiben egy másik PR-os jelezte, az októberi időpont téves volt, és már javították a hibát. Az új időpont viszont biztosan placeholder, hiszen december 31. látható most.

A Red Dead Redemption 2 a tervek szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

8.
8.
Darksiders84
#4: Szerintem se jön még idén bár vevő lennék rá egyből viszont jövő tavasz GOW és nem hiszem hogy közel rakják egymást.
7.
7.
Beniciodeltoro
Végre lesz valami amiért érdemes néha bekapcsolni a PS4-et.
5.
5.
frankdelgado
Zsír lesz, természetesen Skorpion
4.
4.
n0rk1ng95
A reális dátum majd ha az lesz, hogy 2018 idén tuti nem jön, Rockstar mindig azt csinálja, hogy csúsztatja a játékait, sztem a 2018 május a reális dátum
3.
3.
DarkLord
Jó is, hogy év végén jön, amikor már bejönnek a hidegek meg a korai sötétedés és lehet többet kockulni is. Első napos vétel természetesen.
2.
2.
rayden02
#1: Igen ,egyenlőre pletyka, viszont a Denuvo leaknek köszönhetően ,olyan 70%-ra lehet tenni hogy jön PC-re ,természetesen Denuvo-s védelemmel, de csak ha a pletyka valós!
1.
1.
zsocc-nrg
PC-re tudtommal továbbra sincs hivatalosan megerősítve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...