Frissítve: Felújítják a Planescape: Tormentet

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A délelőtti találgatások és célozgatások után a Beamdog hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja minden idők egyik legjobb CRPG-jét, a Planescape: Tormentet. Odabent egy trailert is találtok.

A nap folyamán a Beamdog elnöke a Twitteren még csak sejtelmesen utalt rá, majd este hivatalosan is megerősítette a csapat, hogy a Baldur's Gate felújított változatai után a Planescape: Torment is kap egy Enhanced-kiadást. Ez a tervek szerint PC-re, Macre, iOS-re és Androidra készül majd el, egyelőre nem tudni, mikor.

A Beamdog ígérete szerint a játékot felkészítik a 4K támogatására, de felújítják a zenét, az interfészt, illetve az eredeti alkotó, Chris Avellone vezetésével a játék több eleme is kibővül, frissül.

Update! Közben kiderült, hogy április 11-én jelenik meg az új változat.

10.
10.
Donyo
#8: Köszönöm mindenkinek a felvilágosítást! Nekem bejött a Tyranny meg a Numenera is, a PoE annyira nem tetszett, de kinek mi. :)
9.
9.
Oresko
#8: Nekem meg ez az új Torment tetszik jobban, kinek pap, kinek a papné.
8.
8.
DarkLord
#4: Szellemi örökös....de szerintem ez az új "Torment Tides..." fel sem ér a Planescape-hez semmilyen szinten sem. Én próbáltam ezt a Torment-et, de a fene egye meg nem tetszett és félre is raktam, míg a Pillars of Eternity és a Tyranny is nagyszerű játékok lettek ez a Torment lett a leggyengébb az összes új közül, de majd adok neki egy esélyt télen.
7.
7.
Oresko
#4: Kb. mint Bioshocknak a System Shockhoz. Annyi, mint Thiefnek, a Dishonoredhez. Spirituális örökös, nem ugyanabban a világban játszódik, csak hasonló.
6.
6.
jani091
#4: Kb annyi, mint a Pillars of Ethernity-nek a Baldur's Gate-hez. Amolyan múzsája neki.
5.
5.
SgtEversmann
#2: Mit műveltek? Meséljetek :)
4.
4.
Donyo
Gyerekek, ez lehet, hogy egy fasz kérdés lesz most, de a Planescapenek mennyi köze van a Tides of Numenerahoz, ha van egyáltalán? :D
3.
3.
DarkLord
Ezek a játékok voltak nekem anno az istenek! De ez olyan szintű változást hozott , ami nem is lett volna szükséges egyik játék esetében sem. Nekem meg van eredetibe az összes mű, de ha játszok velük, ugyanúgy a régit installálom nem a felújítottakat...minden esetre , aki nem játszott ezzel a remekművel, az csapjon bele minél előbb, nyugodtan a régi változattal is, hisz, azért ezek a játékok még mai szemmel is jól néznek ki a kézzel rajzolt hátterek miatt. A történet meg a legnagyobb.
2.
2.
Mortis
#1: ez teljes mértékben így van, a második rész kérdés nélkül etalon s ezért sajnálom is nagyon, hogy mit művelt vele a Beamdog az új karaktereivel: borzalmasak. a Siege of Dragonspear-ről nem is beszélve. nagyon remélem, hogy itt nem nyúlnak bele a tartalomba s csak technikailag újítják fel, mert nem akarom látni meggyalázva a kedvenc játékomat s vitathatóan a legjobb CRPG-t.
1.
1.
Gorrister
off topic:
Éppen tolom megint a Baldur's Gate II-őt, most jelenleg pont a Beamdog féle feljavított verziót.
És roppant elkeserítő látni azt, hogy a BioWare legújabb játéka az Andromeda kis túlzással csak látványban bír többet nyújtani mint a Baldurs's Gate, de játékmenetben még a mindig a saját közel 20 évvel ezelőtti játékuk az etalon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...