Planescape: Torment PC

A nagybetűs Klasszikus Szerepjáték, magával ragadó történettel.
1494251340

Planescape: Torment - Enhanced Edition teszt

Az Infinity motoros szerepjátékok felújítási hulláma elérte a Planescape: Torment nevű klasszikust, így visszarepültünk az 1999-es aranykorba. A ráncfelvarrás tökéletes lehetőség elmerülni a legendában!
1491936360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a múltidézés jegyében zajlik majd. Visszatérünk az N64-es platformerek korába, megújul egy klasszikus szerepjáték, és még a meglepetésmegjelenésünk is egy régóta várt port lett!
1490783638

Frissítve: Felújítják a Planescape: Tormentet

A délelőtti találgatások és célozgatások után a Beamdog hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja minden idők egyik legjobb CRPG-jét, a Planescape: Tormentet. Odabent egy trailert is találtok.
1362423401

Jövőre jön a Torment: Tides of Numenera

Az inXile Entertainmentnél készül a Planescape: Torment szellemi örököse, a Torment: Tides of Numenera, ami a tervek szerint 2014 decemberére készülhet el. A fejlesztők Kickstarteren keresztül finanszíroznák a munkálatokat.
1354521655

Úton a Planescape: Torment folytatása?

A Planescape: Torment egyik designere látszólag komolyan fontolóra vette, hogy elkészítse a klasszikus szerepjáték folytatását, miközben erre utal az inXile frissen bejegyzett márkaneve is. Bonthatjuk a pezsgőt?
1347797411

Hatalmas D&D-szerepjáték leárazás a GOG-on

Ha szereted a szerepjátékokat, és esetleg kimaradtál a PC-s RPG-k legnagyobbjaiból, itt az alkalom, hogy olcsón bepótold hiányosságaidat. Ha pedig annak idején rajongó voltál, akkor most teljessé teheted a gyűjteményed a GOG új akciójában, az igazi klasszikusokkal.
1345712420

Az Interplay feltámasztaná a Black Isle Studios-t

Lehetséges, hogy minden idők egyik legjobb, főként szerepjátékokra szakosodott fejlesztőcsapata feltámad hamvaiból? Egyre több jel utal arra a közösségi csatornákon, hogy az Interplay feltámasztaná a Black Isle Studios-t. Néhány veterán most egy emberként hördült fel.
1343224800

Kickstarterre vinnék az új Planescape-játékot is

A legendás designer, az Obsidion vezetője, Chris Avellone komolyan gondolkozik rajta, hogy a szerepjátékos körökben a mai napig istenített Planescape: Torment folytatását elkészítse a közösségi finanszírozás segítségével. Egy kikötése azonban van: hagyjuk a fenébe a D&D-t!
1127409420

Planescape: Torment fordítás

Elkészült a Planescape: Torment nevű gamma teljes fordítása. A készítők rengeteget dolgoztak a cuccon, de megérte: a honosítás nagyon jól sikerült!