Watch Dogs 2 - még több ingyenes tartalom jön

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft módosított a korábbi DLC-tervein, így az eredetileg a No Compromise csomag részét képező Showdown multiplayer módot mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik. Júniusban jön a kooperatív móka is.

Rengeteg rajongó rágta a Ubisoft fülét még több multis tartalomért, ráadásul a közösséget sem lenne szerencsés szétválasztani, így a kiadó döntött. Az eredetileg fizetős No Compromise DLC-vel kaptuk volna meg a Showdown módot, amely 2v2-es küzdelmekre koncentrál, végül azonban ingyenes lesz mindenki számára

A kompetitív mókában több feladatuk lesz a csapatoknak: míg az egyik brigád merevlemezt lop vagy adatokat töröl, addig a másik csapatnak ezt meg kell akadályoznia, de találunk egy King of the Hillre hajazó foglalatosságot is. A város 15 különböző helyszínén zajlanak a harcok, a köztük lévő átmenet dinamikus lesz, lövöldözhetünk, vezethetünk és taktikázhatunk kedvünkre.

A Showdown mód egy frissítéssel érkezik április 17-én mindhárom platformon. Ezenkívül online ranglistával vértezik fel a drón-, motokrossz- és ekart-versenyeket is. Élesedik egy új küldetés, melyben a játékosoknak egy páncélozott teherautót kell levadászniuk, illetve kapunk új ruhákat és fegyvereket is - köztük a nem halálos paintball-puskát.

További ingyenes frissítéseket terveznek az elkövetkezendő hónapokban is. Júniusban érkezik a négyfős kooperatív mód, ahol barátainkkal közösen teljesíthetünk különböző missziókat. A fenti kép az aktuális ütemtervet mutatja.

A No Compromise DLC tehát csak single tartalmakat hoz. A pakk április 18-án érkezik PS4-re, majd május 18-án Xbox One-ra és PC-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...