Először mozog a Steel Division: Normandy 44

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 30.
  • Videó
Link másolása
Március eleje óta tudjuk, hogy második világháborús RTS jön a Paradoxtól Steel Division: Normandy 44 címmel, amely a normandiai partraszállásra fókuszál. Az első gameplay trailer alapján simán felkerülhet a várólistánkra.

A hónap elején bemutatkozott Steel Division: Normandy 44-ből még nem láttunk ingame képsorokat - egészen eddig a pillanatig. A készítő francia Eugen Systemsnek van már tapasztalata az RTS-ekben, lévén ez a stúdió rakta össze a R.U.S.E.-t és az Act of Agressiont is.

Az ígéretek szerint történelmileg pontos tankokat, járműveket és gyalogos egységeket vonultat fel a játék, ráadásul a pályák modellezésekor korabeli légi felvételeket használtak fel a srácok. Kapunk egy hosszú single player kampányt, illetve online multit is 10v10-es csatákkal.

Több mint 400 egységet irányíthatunk az anyagban, fontos a megfelelő helyezkedés és manőverezés, így a hadszíntér folyamatosan változni fog, az utánpótlási útvonalak elzárásával csapdába csalhatjuk az ellenfelet.

A hétvégén érdemes lesz követni a Paradox Twitch-csatornáját, hiszen a fejlesztők hosszabban is bemutatják a multiplayert.

A Steel Division: Normandy 44 idén érkezik PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...