Először mozog a felújított Outcast

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 31.
  • Videó
Link másolása
Bemutatkozó előzetest kapott a Outcast felújított változata, a Second Contact. A remake-en az eredeti fejlesztőcsapat dolgozik, és ez az akcióban is gazdag első traileren is látszik.

Ugyan még mindig nem tudni, hogy az 1999-ben megjelent eredeti Outcast felújított változata, az Outcast: Second Contact mikor jelenik meg, de a mostani kedvcsináló jóvoltából legalább már az körvonalazódik, hogy a játék fejlesztése remekül halad.

A játék egyébként a közeli jövőben játszódik, amikor az emberiség felfedezi, nincsenek egyedül az univerzumban. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya egy műhold segítségével megpróbálja felvenni a kapcsolatot az idegenekkel, de nem sül el jól az akció, az Adelpha lakói elpusztítják a számukra is idegen tárgyat. Az incidens aztán egy méretes energiakataklizmát okoz, ami a Földre is fenyegetést jelent, így az amerikaiak Cutter Slade korábbi elite katonát küldik a bolygóra, hogy megelőzze a katasztrófát.

52.
52.
Schwag
#49: En anno a half life 2-ot valami 800x600-ba jatszottam egy fos P3-mas gepen es mikor lejottek a barataim ott orjongtunk micsoda grafikaja van es a jatekmenet...(ez nem egymondatos lenne) konkretan Ravenhallban a szar is belem ragadt ugy feltem... de hianyzik :'')
51.
51.
zsocc-nrg
Nagyon örülök hogy most már betonbiztosan elkészül. Megérdemelten fog csücsülni a Steam-könyvtáramban :)
39.
39.
Extol
A natúr verziót már kijátszottam vagy 5x életem során, nem biztos hogy nekimegyek még 1x
25.
25.
Norbiii
Játszottam már nekem nem tetsző játékkal szép grafikán, és játszottam nekem tetszővel, gyengébb grafikával. Persze az a király, ha minden stimmel, jó sztori, élvezetes játék, szép látvánnyal, de egy igazi jó játék tényleg nem a 4K-n, és a 60fps-en múlik, hiszen az "csak" szám és nem a játék, viszont sokaknak hozzáad az élményhez.
24.
24.
Norbiii
Grafika terén, tudom, hogy full PC, és van benne kakaó, de nem értem ezt a PC mennyivel szebb dolgot, amíg sima Ps4-en Uncharted 4 és stb... szintű grafikát kapok. Persze ami itt másnak nagy különbség, az nekem lehet, hogy nagyon minimális.....és ez 99%ban mindig így volt itt a GK-n!
Na meg ez a Ps4 gyenge, meg most már a Ps4 Pro is gyenge, ilyen véleményekkel nem is akarok mit kezdeni, mert felesleges!
Jó a PC is, az Xbox is, a Ps is, és bizony a Nintendo is. Ki mit szeret, kinek mi és mennyire fontos.
19.
19.
zozo76hun
anno picit en is jatszottam a jatekkal, baromi furcsa volt hogy nem tamogatta a vodoo2-t, meg a riva tnt2-t (mindkettom volt akkoriban), ami meg nem is lett volna akkora gaz, de valami elbaszott egy felbontast alkalmazott. nem az akkor meg elegge meno 640x480-ban futott, esetleg felette hanem (legalabbis nalam) csak az 512xakarmennyi vagy a 320x240 volt valaszthato. mindazonalltal a voxel grafikus motor szep volt abban is idoben. azzal futott a Chommanche helikopter szimulator (sic!) lovoldozos/arkad game is, hat mikor valamelyik computer karacsonyon meglattam egy jobb kialitott pc-n, az allam leesett tole... :)
13.
13.
Rezsidémon
11.
11.
PrimYaz00
#10: xD ez jó poén volt :)
5.
5.
DON GONDOCS
#1: Ez inkább egy felfedezős-gyűjtögetős akció kaland játék.
2.
2.
Edgar26
Elég jól néz ki, az eredeti kimaradt eddig, úgyhogy egy korrekt árcédula mellett megnézném.
1.
1.
Yanez
Ha a játszhatósága is lesz ennyire jó, akkor egy pörgős kis akciójátékkal gazdagodunk! Eddig várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...