GC 2006: Az EA felvásárolta a Spellforce fejlesztőit

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 23.
  • Biznisz
Link másolása
A világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts az imént értesített bennünket a Phenomic Games megvásárlásáról - az EA Phenomic stratégiákon dolgozik majd.

A világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts az imént értesített bennünket a Phenomic Games megvásárlásáról - az EA Phenomic stratégiákon dolgozik majd.A csapat olyan címekről híresült el, mint a The Settlers első és harmadik része, illetve a teljes Spellforce-sorozat. A Phenomic stúdiója a németországi Ingelheimben található, ily módon e srácok mondhatják magukat Európa legújabb EA-csapatának. Az EA Phenomic természetesen stratégiákat fejleszt majd továbbra is (többet online módra kihegyezve) PC-re és konzolokra. Konkrétabb tervekről nem értesültünk, egyelőre a srácok minden bizonnyal csak Spellforce II első kiegészítését hegesztik.
3.
3.
Schmile
Azt kétlem, hogy néhány év múlva csak az EA maradna. A Microsoftot például nehezen tudnák felvásárolni (ha az nem vonul ki önszántából a játékpiacról).
2.
2.
dr3l
5 év múlca csak egyetlen játékkiadó lesz a piacon. Az EA. Persze csak ha így folytatájk, és serényen felvásárolgatnak. De ne folytassák.
1.
1.
hunlord
Nocsak, az EA mindenhol ott van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...