GC 2006: Az EA felvásárolta a Spellforce fejlesztőit

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 23.
  • Biznisz
A világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts az imént értesített bennünket a Phenomic Games megvásárlásáról - az EA Phenomic stratégiákon dolgozik majd.

A világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts az imént értesített bennünket a Phenomic Games megvásárlásáról - az EA Phenomic stratégiákon dolgozik majd.A csapat olyan címekről híresült el, mint a The Settlers első és harmadik része, illetve a teljes Spellforce-sorozat. A Phenomic stúdiója a németországi Ingelheimben található, ily módon e srácok mondhatják magukat Európa legújabb EA-csapatának. Az EA Phenomic természetesen stratégiákat fejleszt majd továbbra is (többet online módra kihegyezve) PC-re és konzolokra. Konkrétabb tervekről nem értesültünk, egyelőre a srácok minden bizonnyal csak Spellforce II első kiegészítését hegesztik.
3.
Schmile
Azt kétlem, hogy néhány év múlva csak az EA maradna. A Microsoftot például nehezen tudnák felvásárolni (ha az nem vonul ki önszántából a játékpiacról).
2.
dr3l
5 év múlca csak egyetlen játékkiadó lesz a piacon. Az EA. Persze csak ha így folytatájk, és serényen felvásárolgatnak. De ne folytassák.
1.
hunlord
Nocsak, az EA mindenhol ott van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...