Games Convention 2006

2006-ban is megrendezik Lipcsében a Games Convention nevű játékkiállítást, mely Európa egyik legnagyobb - játékokhoz kapcsolódó - rendezvénye.

Viszlát Games Convention, üdvözlet GAMESCom!

Ahogy azt már tudni lehetett, a Games Convention rövid, ám annál sikeresebb élete véget ért, helyét a GAMESCom vesz majd át, Lipcse helyett Kölnben.

Kanadában is megrendezik a Games Conventiont?

Az E3 drasztikus átalakításával a Games Convention a világ legnagyobb játékkiállításává nőtte ki magát: könnyen lehet, hogy nemsokára Kanadában is megrendezik az expót.

Kölnbe költözik a Games Convention

Komoly változások érik a világ legnagyobb játékkiállítását - szerencsére az európai rendezvény nem jut az E3 sorsára, sőt inkább profitál a változtatásokból!

300 ezer látogató a 2009-es GC-n?

Már így is a világ legnagyobb játékshowjává nőtte ki magát a Lipcsében megrendezett Games Convention, a szervezők szerint azonban ez még sokkal durvább lesz.

GC 2006: Sikerrel és rekordokkal zárt a kiállítás

Végetért az idei Games Convention Lipcsében - természetesen a Gamekapocs-stáb is kint járt az expón több tízezer nézelődő- és újságírótársával együtt.

GC 2006: Késő esti galériafrissítés

Ma estére 260 screenshot gyűlt össze, egyenesen a Games Convention 2006-ról. Lessétek meg őket, nem fogjátok megbánni, ezt garantáljuk!

GC 2006: Délutáni screenshot-dózis

Ezúttal több mint 160 új képet gyűjtöttünk össze a Games Convention legjobb játékaiból. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

GC 2006: GTA Vice City Stories - az első képek

A Rockstar Games ma kiadta az első hivatalos képeket az elsősorban Playstation Portable-re fejlesztett Grand Theft Auto: Vice City Stories-ból.

GC 2006: Új Prince of Persia készül?

Bizonyára Ti magatok is láthattátok már, hogy mire képes az Assassin's Creed motorja, a Scimitar Engine - a Ubisoft munkatársai szerint tud ez még többet is.

GC 2006: Penny Arcade - Képregény játékként

A népszerű - online formában olvasható - képregény végre egy kalandjáték formájában is megelevendik: a játékon a Simpsons: Hit & Run fejlesztői szorgoskodnak.