Már egymillió példánynál jár a NieR: Automata

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Square Enix örülhet: egymillió NieR: Automatán adtak túl a megjelenést követő négy hétben. Ebbe a számba a leszállított fizikai kópiák és a digitális eladások egyaránt beletartoznak - japán akció-RPG-től ez nagyon szép eredmény.

A Platinum Games szívvel és lélekkel készítette el a NieR: Automatát, így abszolút nem meglepő, hogy az anyagra rákaptak a játékosok. A Square Enix egymillió példányon adott túl a megjelenést követő egy hónapban, igaz, a fizikai kópiák esetében csupán a leszállított egységeket vették figyelembe - a tényleges eladásokkal a digitális változatnál számoltak.

Ne feledjük, hogy rétegjátékról beszélünk, melyben a világunk elpusztult, miután egy idegen faj a robotseregével leigázta azt. A sors fintora, hogy az emberek androidokkal szállnak szembe a betolakodókkal, és persze bebizonyosodik, hogy a mesterséges hősöknek is lehetnek érzelmeik.

Kíváncsian várjuk, meddig kúsznak fel az eladási mutatók! A Nier Automata PC-re és PS4-re érhető el.

5.
5.
fearer
Na, tök jó. Ennek örömére akkor jöhetne most már egy PC-s patch, mert sokaknál fél óránként lefagy.
4.
4.
Mortis
#3: azért tegyük hozzá, hogy míg állításod szerint nem AAA játék, addig Steam-en vígan elkérnek érte 60 eurót...

megérdemli a sikert. ha nem is az én ízlésemhez lett szabva, nem nehéz felismerni, hogy több értéket hordoz, mint az utóbbi években megjelent játékok nagytöbbsége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...