Hamarosan ismét jelentkezik a Crackdown 3

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 5.
  • Teaser
Link másolása
Lassan három éve, hogy bemutatkozott a Crackdown harmadik felvonása, a játékról azonban még mindig nem lehet tudni semmit. Ennek hamarosan vége, a fejlesztőcsapat a Twitteren megerősítette, hogy izgalmas hónapok következnek.

Holnap végre befutnak a Project Scorpio első részletei, így talán az erősebb Xbox One-ra készülő játékok terén is beindul valami. A sort jó eséllyel a még 2014-es E3-on bemutatott Crackdown 3 kezdi meg, legalábbis a játék Twitter-oldalán mutatkozó aktivitás erre enged következtetni.

A fejlesztőcsapat ugyanis megerősítette, hogy hamarosan, vagyis a közelgő hetekben, esetleg hónapokban végre érdemi információkat kapunk a játékról. Tippre akár már holnap vagy a közeli jövőben befut egy előzetes, az E3-on pedig a teljes információcunami is ránk zúdul.

Talán a játék helyszínéül szolgáló város totális pusztításán túl valami mással is előrukkolnak a srácok.

3.
3.
Gykrizsi
#2: Igen, de azért ki vesz manapság internet nélkül konzolt. Másrészt rombolodik elvileg anélkül is, csak nem olyan részletesen.
2.
2.
kopic
#1: +online kell lenni hogy rombolhato legyen a varos.
1.
1.
Gykrizsi
Kíváncsi vagyok a mechanikára, amit anno bemutattak, bár félő, hogy esetlegesen csak majd talán a Scorpion lesz az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...