Fontos átalakítások várnak az új Mass Effectre

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Nem bízta a véletlenre a BioWare, a fejlesztőcég vezetője jelentette be kedden, hogy milyen fejlesztések várnak a sokat kritizált Mass Effect: Andromedára. A következő frissítés már ma megérkezik.

Ahogy arra a tesztünkben is rávilágítottunk, a Mass Effect: Andromeda játékosait változatos technikai hibák igyekeznek elijeszteni az Androméda-galaxis felfedezésétől, a helyzet súlyosságát illusztrálja, hogy a BioWare vezetője, Aaryn Flynn külön blogposztban volt kénytelen megnyugtatni a rajongókat, hogy fontos átalakítások várnak az új Mass Effectre.

A következő két hónapban több opció és lehetőség kerül a karakterkészítőbe például, illetve fejlesztenek a karakterek megjelenésén is: eleve szebben néznek majd ki a szereplők, és ha minden igaz, az animációkon (valamint az átvezetőkön) is finomítanak a srácok. Scott Rydert irányítva több románcra kapunk lehetőséget a férfi NPC-kkel, és a Hainly Abramsszel folytatott párbeszédet is kijavítják a készítők.

Utóbbi két probléma is sok kritikát kapott a játékosok részéről. Habár a játékban az egyik achievement azért jár, hogy legalább három különböző NPC-vel bonyolódjunk románcba, a meleg Scott Rydernek csak két lehetőség jutott párkapcsolatépítésre. A Hainly Abrams-párbeszéd miatt pedig külön közleményben kellett elnézését kérnie a csapatnak: Abrams egy transznemű karakter, viszont ezt olyan erőltetetten magyarázza meg a játékosoknak, hogy azt az érzést kelti, hogy a készítők úgy szuszakolták bele a játékba, és nem dolgozták ki rendesen a hátterét.

A következő javítás egyébként már ma megérkezik, az 1.05-ös frissítés főleg a hibákat gyomlálja, és a stabilitást finomhangolja. A patch leírása szerint a lip-sync és a mimika már ezzel is előrelép egyet.

42.
42.
tundrish
Külön gratulálni szeretnék a kibas*ott bioware-nek, hogy azt a hatalmas feladatot nem sikerült megugraniuk, hogy ne corrupt save-eket készítsen a hulladék - játéknak csúfolt - bughalmazuk...
36.
36.
KopyAti
#22: Az lenne az igazi karma! :)
34.
34.
GAMEROD
Eső után köpönyeg...
33.
33.
KőbányaKispest
"A következő két hónapban több opció és lehetőség kerül"

Na akkor két hónap múlva játszok vele.
32.
32.
hedzsooo
Szóval végeredményben még ők is elismerték, hogy úgy béna az egész, ahogyan volt a kiadás pillanatában, ill. jelenleg is.
27.
27.
BandiSecurity86
Pár éve a Tátra téri piacon láttam kb 100 nagy magyart(magyar gárda)ahogy meghunyászkodnak 5-6 jókötésű cigány gyereknek :)
Tudod amelyik kutya ugat az nem harap.
Amúgy az útolsó 2db kommented tele van ellenmondáskkal.
Teszek pár felkíáltójelet,mert látom azt nagyon szereted!!
Mivel nem ide való,én be is fejeztem a bölcselkedést.
Béke :)
23.
23.
Dreadlox
A témával nem is lenne gondom, inkább a tálalással, nem zavar ha egy két eltérő karakter van benne, de az offenzívan az ember arcába tolakodó mentalitástól frászt tudok kapni. Lassan ott tartunk hogy lesz vegán karakter is benne aki csak annyit tud mondani, hogy "ÉN VEGÁN VAGYOK MONDTAM MÁR?!". Pl: Heavy Rainbe a nyomozó csávóról nem is lehet tudni hogy más nemi identitású csak ha tényleg odafigyelsz. Valahogy így kéne előadni, nem úgy hogy:
"-Jelentést szeretnék
- Találtunk egy lakható bolygót meg amúgy pöcsöm volt elötte
-Tessék?"
Kicsit nonszensz.
19.
19.
Mortis
pedig pont örültem még megjelenés előtt, hogy végre több hetero opció lesz, mint homo, de a Bio valószínűleg felfigyelt azokra, akik ennek hangot adtak s felhúzták magukat rajta - szomorú.
dicséretes persze, hogy máris nekiállnak javítani s nem fizetős DLC-k részeként. nyár vége fele talán érdemes is lesz beszerezni.
18.
18.
kopic
Jo lesz ez majd GOTY-ben.
17.
17.
ollie92
Akkor miért adták ki a játékot, ha nem volt befejezve rendesen ?
Mi lesz az optimalizálással ? kurva szarul fut a játék....
12.
12.
ilovenancythompson
közröhej letta internet népe mindig mindehol fikázni kell mindent.
11.
11.
BandiSecurity86
Divat lett szidni ezt a játékot.
A wicher 3 magasra tette a lécet,de attól még ennek a Mass Effectnek helye van a piacon.Nekem jobban bejön,mint mondjuk a Horizon vagy Final Fantasy 15.Pedig azokat is jó játékoknak tartom,de az Androméda szerintem jobb játék.Én pl: csak akkor kezdek el negatívan beszélni
egy játékról ha belettetem már legalább 5-6 órát,és nem teccet.Vagy még akkor sem :)
9.
9.
ADMlN
Akkor szerintem 2 hónapra félrerakom a MEA-t. Addig kényelmesen befejezem a NieR-t meg a Gravity Rush 2-t. Remélem addigra jobban fog emlékeztetni egy kész játékra mint egy early accessre.
1.
1.
Macifasz
"Scott Rydert irányítva több románcra kapunk lehetőséget a férfi NPC-kkel"

Fantasztikus, ez aztán tényleg egy hasznos és szükségszerű újítás lesz. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...