Komplett filmes univerzumot kaphat a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Interjút adtak az Activision filmes részlegének vezetői, ebből derült ki, hogy már több Call of Duty-filmhez is van forgatókönyvük, és több évre megtervezték a menetrendet. Leghamarabb jövőre veheti kezdetét a Call of Duty-filmsorozat.

Az Activision-Blizzard 2015 őszén alapította meg a film- és tévéstúdióját, az Activision-Blizzard Studios vezetői, Stacey Sher és Nick van Dyk pedig interjút adtak a minap a The Guardiannek. Habár a kiadó nemrég benézett a filmiparba a Warcrafttal, és a Skylanders is kapott egy animációs sorozatot a Netflixen, a Call of Duty lehet az első házon belül készült dobása.

A cég nem is bízza a véletlenre a dolgokat, az említett interjúból ugyanis az derül ki, hogy az Activision a Marvelhez hasonlóan árasztana el bennünket adaptációkkal. A Call of Duty-sorozat kapcsán több forgatókönyv is készen áll állítólag, a készítők több évre megtervezték a menetrendet.

Igyekeznek kihasználni a játékok nyújtotta lehetőségeket, így készülhet a Black Opshoz hasonló, inkább a háttérre koncentráló film, és olyan is, amely a Modern Warfare mintájára a konkrét háborúra fókuszál majd - és persze egy hibridet sem zárnak ki.

További érdekesség, hogy tévésorozatként is látnak potenciált a Call of Dutyban, ezen a vonalon inkább a történelmi konfliktusokat dolgoznák fel, mint például a második világháború vagy a vietnami háború.

A Call of Duty-filmcunami leghamarabb 2018-ban veheti kezdetét.

14.
14.
Beniciodeltoro
#10: Moziban háborús filmet, mi ? :)
Megnézik vagy 100-an :))
Fury is egy bukta volt.
Ezek a filmek csak a tv miatt fognak hozni valamit.
Ha nem egy Spilgerg szintű rendező forgatja akkor nem fog ez hozni sokat a konyhára, pláne ha alkesz Sizemore félék játszanak majd benne.
13.
13.
RangerFox
Én őszintén nagyon örülök ennek a hírnek, rég láttam nem Világháborús jó military drámát.
10.
10.
#9: Moziban háborús film? Fury? Hacksaw Ridge? Majd a Dunkirk? A háborús filmeket pont hogy ott érdemes megnézni, mert a hanghatások miatt téged is körülvesz, nem csak nézed. Sokkal jobban "dübörög az acél", mint otthon a kanapéról. :D

Mielőtt pedig reflexből szaroznánk a még csak tervben lévő filmeket, mert COD lesz rájuk írva, emlékeztetnék mindenkit, hogy ott van Expendables, amit - bár szvsz baromság, ahogy van - nagyon sokan szerettek, és be is ültek rá háromszor. A COD-filmeket szerintem meg se fogják próbálni komolynak eladni, ebbe a kategóriába pedig tökéletes, megtalálja majd a maga közönségét.
9.
9.
Beniciodeltoro
Nagy nevek nem hiszem hogy fognak benne szerepelni, Dolph Lungren meg hasonló zs-k.
RDR-ből lehetne filmet csinálni vagy a GTA-ból, háborús filmek nem sokat fognak hozni, pláne moziban ki nézi meg ?
8.
8.
Inferno
#7: De azért ezt inkább netflixen tudnám elképzelni nem moziban
7.
7.
Inferno
Hát jónak hangzik de itt akármi lehet már csak ha magát a COD sorozatot vesszük vannak felejthetetlen alkotások és vannak szörnyen rosszak is és ez lehet a filmeknél is így lesz. De ezek a kis háttértörténetek jól hangzanak főleg a háborúról szóló!!! mert én kimondottan ezt akartam az MW szériában is h több legyen már a 3.VH-ból mert ez elég pofás volt
6.
6.
Yanez
Most már ez is évente fog jönni? Rakhatnának majd bundleba a játékkal.
5.
5.
Schwag
Szerintem a CoD sorozatnak egeszen a BO2-ig akciofilmeket megszegyenito Singleplayerei vannak, szoval johet van benne potencial. Bar egy Gta sorozatra biztosan befogadobb lenne a vilag. :D
4.
4.
Angelwing
Ryan közlegény megmentése szintű minőségi jó film jöhet! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...