GC 2006: Nintendo konferencia weblog képekkel

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Beindult az idei Games Convention, a nagy bulit pedig a Nintendo kezdte egy bő 1 órás konferenciával. Persze ott voltunk és szorgosan jegyzeteltünk!

Beindult az idei Games Convention, a nagy bulit pedig a Nintendo kezdte egy bő 1 órás konferenciával. Persze ott voltunk és szorgosan jegyzeteltünk!

10:14 - A konferenciára az 5-ös Hall-ban kerül sor. Az emberek már gyűlnek, de egyelőre nem történik semmi. Hamarosan kezdetét veszi a megbeszélés, reméljük már csak pár perc van hátra. A körítés most nem olyan nagy, mint az E3-on volt, a díszlet is szegényesebb.

10:21 - Egy cseppet megkésve, de betoppant a színpadra Dr Bernd Fakesch, a Nintendo Germany egyik fejese. Megígérte, hogy rengeteg meglepetésre számíthatunk tőlük a Games Convention-ön, majd általános Nintendo-fényező dolgokról beszélt. A fő téma a múlt sikerei voltak a jövő várható fejleményei.

10:27 - A műsorvezető bejelenti, hogy a Nintendo Wii az idei karácsonyi szezonban fog megjelenni szerte a világban. Nem nagy hír, ezt tudtuk eddig is. A konzol áráról nem esett szó, de már megszoktuk.

10:35 - Fakesch barátunk a Nintendogs és a Brain Training programokról mesél. Aranyos cuccok, de minket inkább a Wii izgat.

10:38 - Levetítenek egy rövid, német trailert a Brain Training-ről.

10:43 - A Nintendo Germany az English Training-et október 13-án adja ki. Egy trailerben megtapasztalhattuk a nyelvtanító program érdekességeit.

10:47 - A színpadra fellebben egy talpig rózsaszínbe öltözött modell lányka, kezében egy Pink Nintendo DS-sel. Gyönyörű látványt mutatnak így ketten. A mikrofonos bácsi elmondja, hogy október 27-én fog megjelenni az új szín.

10:50 - Mario vs. Donkey Kong 2, Yoshi's Island 2, Magnetica, Tenchu DS, Hotel Dusk, Sudoku és Tomb Raider DS videókat mutatnak a népnek.

10:52 - A kivetítőkön megjelenik a Zelda: The Phantom Hourglas videója.

10:55 - A színpadot elfoglalja négy táncos, akik egy érdekes koreográfia segítségével tenniszt imitálnak, Nintendo Wii kontrollerrel a kezükben.

10:58 - Egy hét éves kislányé a szó, de a műsort megzavarja egy kisebb technikai probléma. Pár perccel később a hang visszajött, de sajnos csak németül.

11:00 - A színpadra felmászik egy idős lady, valószínüleg ő a kislány nagymamája. Ad a picurnak egy Nintendo Wii kontrollert, majd az elkezd teniszezni.

11:04 - A problémák megoldódtak, a hang visszajött.

11:08 - A Nintendo büszkén jelenti be a Super Mario Strikers című játékot. A kivetítőkön egy trailer látható, majd megígérik, hogy ki is próbálhatjuk azt az expó alkalmával. A játék grafikája nagyon szép, picit hasonlít a Smash Bros-hoz.

11:15 - Folytatódik Battalion Wars című játék. A második részt ki is lehet majd próbálni a konferencia után.

11:16 - Újabb videómontázs a plazma TV-ken: Wii Sports, Wii Symphony Orchestra, Excite Truck, Super Mario Galaxy, Wii Airplane, Metroid Prime 3, Table Tennis, WarioWare: Smooth Moves, Wii Baseball, Red Steel és Zelda.

11:21 - A konferencia véget ért, a következő a Microsoft nagygyűlés lesz. A teremből szépen lassan mindenki kisétált, de néhányan még ott maradtak fényképezni és weblogot írni. A mi gépünk sajna elázott  a tűzijátékon, így külföldi kollégáktól kellett kölcsönkérni néhány fotót közvetítésünk színesebbé tételéhez. Nem volt valami nagy szám a konferencia, szívesebben aludtunk volna még egy pár órát...

2.
2.
fojesz
Nekem az MS konf jobban bejött, de ez sem volt rossz. :)
1.
1.
FNorberto
A microsoft konferencia mikor kezdődik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...