Három térképpel startol el a State of Decay 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 6.
  • Hír
Link másolása
Az Undead Labs mesélt egy kicsit a State of Decay 2 pályáiról. Most már biztos, hogy a premierkor három eltérő hangulatú térképet kapunk, és bár ezek idővel bővülni fognak, így is hatalmas világot járhatunk be.

A fejlesztők legfrissebb blogbejegyzését olvasva végre használható információt kaptunk a State of Decay folytatásáról, nem "csak" egy újabb artworköt. Az Undead Labs megerősítette, hogy a premierkor három térképet kapunk. Ezek közül mindegyik nagyjából akkora, mint amit az első részben láttunk.

A változatosságukra sem lehet panasz, hiszen eltérő hangulatú környezettel rendelkeznek, ahol más és más tereptárgyakkal, helyszínekkel és pályadesignnal találkozunk. Ebből az következik, hogy mindenhol teljesen más stratégia vezet sikerre.

Karaktereinket és cuccaikat átvihetjük az egyik pályáról a másikra. Persze egy-egy épület felhúzása sok nyersanyagot vesz igénybe, így a költözés előtt lebonthatjuk azokat, hogy továbbvigyük az értékeket. Ilyenkor a visszatérítés csak részleges.

A State of Decay 2 még idén napvilágot lát PC-n és Xbox One-on, minden bizonnyal az E3-on még többet hallunk róla.

6.
6.
GAMEROD
Jó kis játék volt, viszont egy idő után már nyomasztóvá vált, de volt egy Walking Dead fílingje. Az új rész jó lenne ha nem Ms Store exkluzív lenne.
4.
4.
Artyom150
1. részben de idegesített, hogy nem lehetett normális bázist felhúzni. Azt várom, hogy akkora bázist építhetünk amekkorát akarunk, és nagyon remélem, hogy nem kell percenként rohangálni megmenteni a saját embereinket, mert az is kiakasztó volt. Állandóan féltem, hogy valamely értékes emberemet megeszi valami.
3.
3.
markoci555
1.
1.
XuChi
Remélem, vàltozatosabb lesz mint az eredeti, mert az szörnyen egyhangú, és unalmas volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...