State of Decay 2 PC, XBOXONE

Visszatért a State of Decay.
Típus:

E3 2019: Sztori DLC-t kapott a State of Decay 2

Két új történetszálat kapott a State of Decay 2 a Heartland nevezetű kiegészítővel. A már most elérhető csomag Trumbull Valley kisvárosába vezet minket, ahol újféle, agresszív élőholtak járják az utcákat.

Phil Spencer: a Game Pass segíti az eladásokat

Hogyan lehet az, hogy egy 10 dolláros havidíjjal rendelkező szolgáltatás pozitív hatással van a csomagban lévő videojátékok eladásaira? Phil Spencer, az Xbox fejese elárult néhány érdekességet a különös jelenségről.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

State of Decay 2 - jön az ingyenes Zedhunter DLC

A már 4 millió játékost megszólító State of Decay 2 sem marad friss tartalom nélkül. A frissen bejelentett Zedhunter DLC ingyenes lesz mindenki számára, és új cuccokkal és zombitípusokkal bővíti a felhozatalt.

State of Decay 2 - élesedett a Daybreak Pack

Már elérhető a hordamóddal felvértezett 10 dolláros Daybreak Pack a State of Decay 2-höz. A játékos és három másik társa a Red Talion katonáit irányítja, egy erődöt kell megvédeniük a hullámokban támadó zombiktól.

Túl a hárommillión a State of Decay 2

Pár hete írtunk róla, hogy milyen remekül teljesít a State of Decay 2, hiszen alig két hét leforgása alatt kétmillió játékos próbálta ki a játékot. Most azonban újabb mérföldkőhöz ért a játék, melyet egy kiegészítővel ünnepeltek meg a készítők.

Amerikai toplista: a State of Decay 2 vitte a prímet

Megérkezett az amerikai játékpiac májusi teljesítményét taglaló jelentés az NPD Grouptól. A legkelendőbb konzol a PlayStation 4 lett, a játékok terén viszont a State of Decay 2 győzött - nem biztos, hogy megérdemelten!

E3 2018: Online játékként jöhet a State of Decay 3

Alig egy hónapja jelent meg a State of Decay második része, de a Microsoft és az Undead Labs már a következő felvonást pedzegetik. A tervek szerint egy állandó online világban játszódó, MMO-szerű projektről lehet szó.

State of Decay 2 - két hét alatt kétmillió játékos

Egy hét alatt megduplázta játékosbázisát a State of Decay 2. Ez abszolút szép eredmény egy Microsoft-exkluzív, vegyes kritikákat kapó alkotástól - a szám persze nem a ténylegesen eladott kópiákat jelenti.

Brit toplista: Detroit az élen, új címek a dobogón

Kratos végül öt hét után kénytelen volt átadni a dobogó legfelső fokát. Az élen ezúttal a Detroit: Become Human nyitott, amit a State of Decay második része és a Dark Souls felújított változata követ.