State of Decay 2 PC, XBOXONE

Visszatért a State of Decay.
Típus:

Szebbé és veszélyesebbé vált a State of Decay 2

A State of Decay 2 legújabb frissítése Xbox Series X-re és Series S-re optimalizálta az Undead Labs zombis túlélőjátékát, ez azonban nem minden. Az új Lethal nehézségi szint már-már a lehetetlennel határos kihívást tartogat majd.

State of Decay 2 - elrajtolt a Juggernaut Edition

A grafikai tuninggal, új fegyverekkel, újragondolt irányítással és egy vadonatúj térképpel felvértezett State of Decay 2: Juggernaut Edition mostantól elérhető a játékosok számára. A megjelenés mellé pedig egy launch trailer is érkezett.

State of Decay 2 - irány az Epic Games Store!

Az Undead Labs csapata hivatalosan is bejelentette, hogy a State of Decay 2: Juggernaut Edition nem csak a Microsoft és a Steam kínálatában lesz elérhető, hanem az Epic platformján is, ráadásul cross-play funkcióval.

Új kiadással érkezik a Steamre a State of Decay 2

Márciusban a State of Decay 2 is beveszi a Steam felületét, ráadásul az Undead Labs egy vadonatúj kiadással jelentkezik majd a premier apropóján. Aggodalomra semmi ok, a Juggernaut Edition mindenki más számára is elérhető lesz.

Új stúdiót nyit az Undead Labs

Megnyitja második stúdióját a State of Decay fejlesztőcsapata. Az Undead Labs New Orleans-i kirendeltsége ráadásul nem csak játékkészítőként, de fejlesztői oktatóközpontként is funkcionál majd.

Steamre költözik a State of Decay 2 is

A Microsoft tartja magát a korábbi ígéretéhez, szép lassan az összes fontosabb exkluzívját elérhetővé teszi a Steamen is. Hamarosan a State of Decay 2 is megvásárolható lesz a Valve boltjából.

E3 2019: Sztori DLC-t kapott a State of Decay 2

Két új történetszálat kapott a State of Decay 2 a Heartland nevezetű kiegészítővel. A már most elérhető csomag Trumbull Valley kisvárosába vezet minket, ahol újféle, agresszív élőholtak járják az utcákat.

Phil Spencer: a Game Pass segíti az eladásokat

Hogyan lehet az, hogy egy 10 dolláros havidíjjal rendelkező szolgáltatás pozitív hatással van a csomagban lévő videojátékok eladásaira? Phil Spencer, az Xbox fejese elárult néhány érdekességet a különös jelenségről.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

State of Decay 2 - jön az ingyenes Zedhunter DLC

A már 4 millió játékost megszólító State of Decay 2 sem marad friss tartalom nélkül. A frissen bejelentett Zedhunter DLC ingyenes lesz mindenki számára, és új cuccokkal és zombitípusokkal bővíti a felhozatalt.