Még mindig rengeteg embert mozgat a Pokémon Go

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 8.
  • Biznisz
Link másolása
Minden lufi leereszt egyszer, de a Pokémon Go még mindig döbbenetes számokat produkál. A Niantic Labs fejese nemrégiben elárulta, hogy a mobilos címnek 65 millió aktív felhasználója van havonta. Beszélt a közelgő új tartalmakról is.

Noha a Pokémon Go népszerűsége lefelé ível a megjelenés óta, a Niantic Labs még így is büszke lehet az aktív felhasználók számára. 65 millió ember játszik a gyűjtögetős-harcolós címmel havonta, de a fejlesztők bíznak abban, hogy a közeljövőben még több játékost tudnak visszacsábítani.

A Niantic Labs szerint a Pokémon Go még csak az életútjának elején jár, rengeteg frissítés érkezik hozzá a jövőben. A kereskedési lehetőségre már régóta fáj a rajongók foga, ám az úriember új kooperatív lehetőségeket is kilátásba helyezett.

Bizonyára mindenki örülne a raideknek is, ahol a játékosok közösen, egymást támogatva küzdenék le a kihívásokat - erre már voltak utalások korábban is a játék kódjában. Hamarosan az edzőtermekben még több MMO-s lehetőséget kapunk, bár a konkrétumokat még nem jelentették be a fejlesztők.

Tegnap hirdették ki az idei BAFTA-győzteseket, és a Pokémon Go lett a legjobb hordozható cím.

1.
1.
GAMEROD
Nagyon kockának kell ahhoz lenni hogy valaki ne unja meg egy hét alatt. Engem már a gameplay videó is lefárasztott agyilag. Ráadásul a legtöbb ember nem nagyon mozog a 30 kilométeres körzetén kívül, esetleg nyáron.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...