Elhagyja a Ubisoftot a Far Cry 4 direktora

Link másolása
Elhagyja a francia kiadót, és saját fejlesztőcsapatot alapít Alex Hutchinson, Ubisoft-veterán. Hutchinson olyan játékoknak volt a direktora, mint az Assassin's Creed III vagy a Far Cry 4.

Alex Hutchinson 2010 óta erősítette a Ubisoft csapatát, most azonban úgy döntött, hogy otthagyja a vállalatot, és saját fejlesztőcsapatot alapít az ex-EA-s Reid Schneiderrel Typhoon Studios néven. Természetesen az első játékbejelentésre még várni kell, hosszú út áll a csapat előtt.

Hutchinson olyan játékoknak volt a direktora, mint az Assassin's Creed III vagy a Far Cry 4, melyekre nagyon büszke, de most szeretne valami új dologgal foglalkozni. Az úriember egyébként a ubisoftos évei előtt az EA-nél és a Maxisnál tevékenykedett, ahol többek között a The Sims második részén, a Spore-on és az Army of Two: The 40th Dayen is dolgozott.

7.
7.
Sünkutya
Teljesen egyetértek, FC4 visszalépés volt a FC3-hoz képest. A 3. rész teljesen magával ragadott történetileg, valamint szereplők is érdekesek voltak benne. A 4. rész nagy csalódás számomra, igazából nekem nem szólt semmiről, csak érzelem mentes drogos fárasztó küldetésekről.
3.
3.
RangerFox
Mind az AC3 mind a FC4 jócskán felülmúlta az elődeit, igenis rengeteg újítást hoztak az előző részekhez képest, sokkal játszhatóbbak lettek. Grat neki, tényleg büszke lehet rájuk.
2.
2.
Maximo32HUN
Idén menekül a felső vezetés minden játékfejlesztő cégtől kíváncsi vagyok miért habár van egy tippem de majd csak kiderül hamarosan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...