Nem lesz rövid az Uncharted: The Lost Legacy

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 10.
  • Hír
Link másolása
Még a múlt héten bezsebelt BAFTA-díj után kapták mikrofonvégre a Naughty Dog illetékesét az Uncharted: The Lost Legacy kapcsán, aki elmondta, hogy több mint 10 óra hosszúra is nyúlhat a játék single kampánya.

Az Uncharted: The Lost Legacy nem igazi folytatás, hanem egy önállóan is futtatható kiegészítő - mellékszál, ha úgy tetszik. Miután a Naughty Dog átvette a jól megérdemelt BAFTA-díját az Uncharted 4-ért, az IBTimes illetékese leült csevegni Arne Mayerrel, a csapat kommunikációs igazgatójával.

A rajongók eddig még nem kaptak pontos választ arra, hogy milyen hosszú lesz a sima sztori DLC-ként induló The Lost Legacy, ám Meyer most adott némi támpontot nekik. Elmondása szerint évekkel ezelőtt még szóba sem jöhetett volna egy single kiegészítő, mivel a rövidebb történet óhatatlanul is korlátozta volna a csapatot. Különösen igaz ez az Unchartedre, ahol a csapat nem erőltet magára önfegyelmet, mert ötleteikből minimum egy teljes játék kijön. Amikor a The Lost Legacy sztoriját megírták, már látták, hogy jóval hosszabb lesz 10 óránál, és most ez be is igazolódott.

Ez lesz az utolsó kaland a sorozatban, így különleges élményt kell nyújtania, amit nem zavarhatnak le 3-4 órában, mint a The Last of Us Left Behind DLC-jében. 

A játék idén érkezik PlayStation 4-re.

43.
43.
Duken
#38: Én inkább irígységet érzek ki a frusztrációjából ,meg abból hogy pécés létére minden exkluzíval foglalkozó cikkhez beböfögi hogy milyen szar igazából. Pl. pont a Zelda az ami megújította az open world játékokat, de ti mindig csak a negatívumokkal jöttök mert mást észre sem akartok venni, föleg ha konzol játékról beszélünk...
39.
39.
Yanez
#38: Csakhogy pl a játékok esetében nem a platform a hibás, hanem a gémerek többsége, ergo a nép ezt ígényli. Mindegy, hogy pc, konzol vagy mobil. Persze még így is rengeteg minôségi alkotás születik. Azt pedig végképp ne felejtsük el, hogy évente egyre több játék jelenik meg, s így a mennyiséggel a minôség is csökken.
38.
38.
Stranger
#37: Én megértem a frusztrációját... Oda jutott a géming, ahova a zenei és film ipar is. A nagy cégek diktálják a közízlést, ahol igazából bármit ellehet adni megfelelően minőségi körítéssel. Csak a lényeg hiányzik a játékokból. Ott tartunk, hogy egy platformer játéknál kimerül az ügyességi rész abban, hogy nyomkodni kell az ugrás gombot (minden más automatikus vagy nagyon könnyű). Az akciójátékok nem hoztak semmit újat, rád szabadul max 5-10 ellenfél és lövöldözöl... ezt csináljuk már 20 éve. Ettől még a CoD2 is érdekesebb volt. Ott hányszor volt olyan, hogy kifogyott teljesen a lőszer és hányszor haltál meg... És azóta mi lett a sorozatból...
Milyen innovatív játék jelent meg az elmúlt években? Egy open world játékot már szénné hájpolunk ha nincsenek benne unalmas side questek. A 15 éves Battlefield 1942 van amiben többet tud mint az eddig megjelent összes BF. Olyan játékok a legjátszottabbak mint a lol és overwatch. Letojom, hogy mennyi díjt nyertek és 11/10-en állnak metacriticen.

Szerintem az euróvízión sem a svéd vagy olasz szám a legjobb. De kinyalják még a seggüket is, mert van tele van catchy mozdulatokkal és zenei részekkel. Hú de vicces, hú de szépek és milyen jól meg van tervezve a koreográfia! Csak a zene egy nagy szar. Kurva jó a Star Wars 7-ben a CGI, profi szereplőkkel és megvalósítással, csak a film egy ötlettelen semmi. De attól még a legnagyobb bevételeket hozta. Érted már, hogy nem egy hisztis hülyegyerek mindenki, akinek van más véleménye?
29.
29.
DarkLord
Kinyithatjuk a "bukszát", mert ez bizony 15 ezer alapba, ha nem teljes árú játék lesz. Persze a fenét érdekli, ezt akkor is első nap veszem meg, mert tuti a helyszín és a játék is top lesz, ahogy az eddigi összes része.Nekem a 2. része tetszett a legjobban eddig, persze, mind nagyon közel van ehhez :D
22.
22.
Norbiii
Nekem az első is tetszik, vannak benne jó kis részek, és mindig történik valami jó. Persze a 4. után látszik, hogy más, de szerintem jó.
15.
15.
Yanez
Amúgy meg a fejemet rá, hogy feleannyiba fog fájni, mint egy teljes játék, ami ezesetben korrekt lenne.
13.
13.
Yanez
Ennek nagyon örülök! Pláne mert ha azt mondják 10 órás, nálam az tuti plusz még pár óra! :)
12.
12.
Norbiii
Ps3-on a 3. résszel kezdtem, utána az elsőt vittem végig, majd jött a 2. amit nem sikerült befejezni. Szerencsére a ps plus akcióknak, a három részt ismét beszereztem immár Ps4-re. (az összes játékomat brutális akciók során vettem)

A 3. lett számomra a legjobb, de jó mindegyik (kettest még nem vittem át)
9.
9.
KRAT0S
5.
5.
exonic
Szuper, jó tudni hogy a játékfejlesztők etalonja ismét nem hagy minket cserben! :)
Egy DLC árából több játékot kapsz mint két COD epizód kamánya, a Witcher 3 DLC-i összetéve pedig több mint az egész COD széria. Érdekes!
3.
3.
NECROSMOKE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...