Uncharted: The Lost Legacy PC, PS4, PS5

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Nem igazán mozgatta meg a PC-seket az Uncharted-kollekció

A steames számok alapján nem aratott túl nagy sikert az Uncharted: Legacy of Thieves Collection számítógépes változata.

Megjelent az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-re, itt a launch trailer

Végre a PC-s játékosok is belekóstolhatnak az Uncharted-élménybe, a negyedik részt, valamint a The Lost Legacyt magában foglaló kollekció már elérhető PC-re.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt (PC)

A Sony nem akar leállni és egyre-másra hozza át PC-re a korábban kizárólag csak PlayStationön elérhető sikercímeit. Ezúttal a nagyszájú Nathan Drake és kompániáján volt a sor, akik jöttek, láttak és ellopták a szabadidőmet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.

Megvan a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma és gépigénye

Azt már eddig is tudhattuk, hogy az Uncharted 4-et és az Uncharted: The Lost Legacyt magában foglaló Legacy of Thieves Collection PC-re is ellátogat majd, most viszont a hivatalos megjelenési dátumára is fény derült.

Októberben jöhet PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ha minden jól megy, hamarosan újabb Sony-játék landol számítógépeken: az Epic Games Store-on felbukkant infók szerint októberben jön PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection!

Nagyszerű kasszasiker lett az Uncharted-film

Ha filmproducerek lennénk, azt mondanánk, hogy Nathan Drake mozis kalandja megérett a folytatásra. A 400 millió dolláros bevételt is átlépve az Uncharted lett minden idők negyedik legsikeresebb videojátékos filmadaptációja.

Úgy néz ki, megvan az Uncharted-kollekció PC-s megjelenési dátuma

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de az Epic Games Store egy blogposztban már elkotyogta, hogy júniusban érkezik PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.