Ingyen játszható a héten a The Elder Scrolls Online

Link másolása
Mától kezdődően egészen jövő keddig ingyenesen játszható lesz a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited alapjáték. Ráadásul ha megtetszene a cím, akkor akciósan beszerezheted a teljes változatot, valamint a DLC-ket is.

Hazai idő szerint ma 16 órától, egészen jövő kedd délután 4-ig ingyen játszható lesz a The Elder Scrolls Online. Sajnos előtöltés nincs, így csak a fenti időpont után érdemes keresni a játékot az Xbox és a PlayStation Store-ban, valamint a Steamen.

Az ingyenes időszak alatt a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited alapjátékot próbálgathatjuk, azaz nem férünk hozzá a DLC-s tartalmakhoz. Cserébe azonban kapunk 500 játékbeli valutát, melyet egyedi ruhákra és XP-boostokra költhetünk el. Az ingyenes időszak alatt elért teljesítményünk nem veszik el, ugyanis ha megvesszük a játékot, akkor minden előrehaladásunk megmarad és ott folytathatjuk kalandjainkat, ahol abbahagytuk. Sőt, az előző ingyenes időszakok alatt kreált karaktereinket is használhatjuk újra.

A The Elder Scrolls Online egyébként most ünnepli a harmadik szülinapját, így több különleges eseményre is számíthatunk az ingyenes időszak alatt. Emellett mind az alapjáték, mind pedig a DLC-k kedvezményes áron szerezhetők be.

10.
10.
Lorthirash
#9: Még jó hogy nem olyan ha olyan lenne már nem játszanék vele, akkor jó volt de mára már igen csak elavult lenne. Mellesleg a Legion igen jó kieg lett szerintem.
9.
9.
Formula1fanatic
#6: Aion is elég jó volt. A WoW meg már nem ugyanaz mint régen.
8.
8.
Lorthirash
#7: Mint MMO nem igazán életképes, kevés a játékos is.
7.
7.
Kelan
Semmi baj vele, pont olyan mint a többi hasonló online rpg. A TES-hez nem kell hasonlítani, szinte teljesen más mechanika.
6.
6.
Lorthirash
Ski egy jó mmorpg-t akar az játszon WoW,Guild Wars 2 , vagy esetleg Swtor a többi az elég gyenge próbálkozás szerintem.

Ha valaki inkább ázsiai mezőnyt szimpatikusnak tartja Akkor Blade and Soul is jó lehet.
5.
5.
Extol
Nem sz@r játék ez, csak réteg lett.
4.
4.
DarkLord
Nálam is az az ingyen hétvége elég volt arra, hogy lássam engem se érdekel a név kicsit becsapott és az elődökhöz akartam mérni a játékot, amit nem kellett volna...
3.
3.
Heldengeist
A legutóbbi ingyen hétvége nekem több is volt, mint elég, hogy tudjam, nem érdekel ez a játék.
2.
2.
reddevil1015
Én is pont így voltam vele,aztán jött egy ingyenes hétvége úgy 2-3 hónapja és rá kellett jönnöm h ez egy nagy kula. Szerencsére nem dobtam ki rá pénzt.
1.
1.
Schwag
Beszaras hat mar megjelenese ota csak erre vartam h kiprobalhassam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...