Gameplay traileren az NBA Playgrounds

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 13.
  • Videó
Link másolása
A Saber Interactive a múlt héten jelentette be az NBA Playgroundsot. A rövidke előzetes után ma befutott egy hosszabb kedvcsináló is, amely a játékmenet jellegzetességeit mutatja be. Az NBA Jam rajongói most figyeljenek!

Az NBA Playgroundsban az időzítésnek kulcsfontosságú szerepe lesz. Már csak azért is, mert egy jó időben eleresztett dobás vagy passz után bónuszpontok járnak, nem is beszélve a látványos animációkról.

Ha a csapat pontszáma elég magas, megforgathatjuk a szerencsekereket, ami után különböző rövidtávú bónuszok járnak. Például szuper sebességet adó cipő, extra magasság a játékosainknak és egy olyan labda, amivel nagyobb eséllyel találunk bele a gyűrűbe. A védelem szintén fontos, a blokkolásnál és a labdalopásnál szintén az időzítésre kell figyelni, ráadásul itt akkor sincs baj, ha kicsit erőszakosabbak vagyunk.

Mindehhez hozzájön még egy kártyarendszer is, minden sikeres megmozdulás után új paklit kapunk, amivel új játékosokat nyithatunk meg - mindegyiknek egyedi mozdulatai vannak.

A játék májusban landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen.

6.
6.
gomba56
Fifa Street is jöhetne PC-re..
5.
5.
crytek
PC-re végre hiány pótló lesz az ilyesmi.
4.
4.
DarkLord
Jó kis oldschool feeling, jó lesz ez bár én a másik vonalat jobban szeretem a Street szériát 3 vs. 3-al. Az, azért komolyabb, de legyen igazad és adják oda, majd ps plus-ba ingyen én annak nagyon örülnék!
2.
2.
vanpear
Gagyi havi PS Plus ivadék lesz belőle.
1.
1.
Nagyon bejövős :) Switch-re tuti vétel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...