Idén látjuk utoljára Carrie Fishert

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a testvére korábban azt állította, hogy a kilencedik Star Wars-filmben is felbukkanhat a színésznő, a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy maga szögezte le, hogy Carrie Fishert Az utolsó Jedikben láthatjuk utoljára.

A Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher váratlanul elhunyt tavaly decemberben, így rengeteg találgatás szólt arról, hogy mi lehet a karakter sorsa a Star Wars-filmekben. A pletykák szerint a színésznőnek jóval több szerep jutott volna a kilencedik epizódban, mint a nyolcadikban, a 2019-es mozihoz azonban még egy darab jelenetet sem forgattak le.

Bármi is legyen az igazság, az már biztos, hogy Carrie Fisher egyáltalán nem szerepel majd a folytatásban - ezt maga Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke szögezte le. Noha azt korábban is megerősítették a készítők, hogy nem szeretnék animálva szerepeltetni Leiát, a múlt héten Todd Fisher, a színésznő testvére azt állította, hogy a korábban leforgatott jelenetekből összevágva meg tudják és meg is fogják oldani a karakter visszatérését, amire Fisher családja is az áldását adta.

Kennedy most határozottan cáfolta ezt, és hozzátette: az idei filmben azért még sokat láthatjuk őt.

43.
43.
Norbiii
Cod40 és Skinner egyformán 1 napos némítást kaptak!

Ennek a beszédnek, és fenyegetésnek nem itt a helye, bízom benne, hogy utána egy kicsit kulturáltabban fogtok viselkedni!
39.
39.
azureknight0715
Lol emberek:D ne szenvedjetek már ,minek kell egymás ellen harcolnotok,1000x fontosabb dolgok vannak mint hogy megmutassátok ki a legnagyobb jampi :D inkább menjetek el egyet sörözni, beszéljétek meg, aztán ha nagyon ütni akartok valakit akkor a blahán van néhány személy vagy minek is nevezzem őket akikre ráférne :D tényleg fontoljátok meg!
1.
1.
Extol
Jah Gondolom CGI-ben nár nem hozzák vissza
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...