Megússzuk az animált Leia hercegnőt

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Lucasfilm közleményben szögezte le, hogy tiszteletben tartja Carrie Fisher emlékét, és nem szeretné a digitális másával pótolni őt a jövőben érkező Star Wars-filmekben.

Habár a Lucasfilm sosem reagál pletykákra, a Leia hercegnő sorsát érintő találgatásokat ő sem hagyhatta szó nélkül: a cég leszögezte, hogy tiszteletben tartják Carrie Fisher emlékét, és nem tervezik a digitális másával pótolni őt a jövőben érkező Star Wars-filmekben.

A hírek szerint a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy és a Star Wars: Episode IX-et rendező Colin Trevorrow a héten ült össze, hogy megbeszéljék a karakter sorsát. Carrie Fisher a tavalyi év végén elhunyt, és bár az idén mozikba kerülő Episode VIII forgatási munkálatait végig tudta csinálni, a kilencedik epizódot értelemszerűen nem, pedig állítólag több szerep jutott volna neki, mint a most következő filmben.

Ilyenkor a forgatókönyv átírása és a meglévő anyagok megfelelő vágása segíthet persze, a Rogue One után azonban azt sem lehetett kizárni, hogy a cég CG-vel pótolja a színésznőt.

10.
10.
Garfartix
#9: Hónapokkal a film elött kint volt a hir, hogy benne lesz, és a film elején már feltűnik. Meg amúgy, aki még nem látta, az nem is foglalkozik vele, hogy visszatér.
9.
9.
Angelwing
#6: SPOILER! SPOILER! SPOILER!
7.
7.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Így is unalmas már hogy gyermek korom meghatározó élményeire-karaktereire alapozva akar a disney minden centet kifacsarni a franchise-ból. akkor régen jó volt, az az élmény már nem jön vissza, de az nem jelenti azt hogy az újakkal nem lehetne maradandót alkotni, egy jól megírt karakter és cselekmény csodákra képes.
6.
6.
Garfartix
#5: Szerintem nem ez az álszentség. Akkor egy szűk fanbasenek okoztak nagy nerdgazmust, hogy visszahozták Tarkint, és ezzel semmi gond nincs. Aztán jöttek a szokásos hisztizések, hogy ezt nem kéne csinálni. Hiszti sosem maradhat el, anélkül nagyon unatkoznának az emberek.
5.
5.
mestermagyar
Álszent képmutatás azt tekintetbe véve, hogy a cég ennek ellenére szabadon bravúrozott halott ember CGI karakterével pont az ezt megelőző filmeben.

Nem tartják ők tiszteletben az emlékét, csak szeretnék elkerülni, hogy a tömegek asszociálják őket az első céggel, aki lóbálta a pár hónapja halott színésznő testét, mint egy bábut.

Ezen túl nekem nincs akkora bajom a CGI karakterekkel. Szerintem nagyon sok ember előtt nyílik meg a lehetőség, hogy amihez ők nem tudnak felbérelni profi színészeket és kaszkadőröket, azt eljátssza helyettük a CGI szinész. Igen, elrémisztőnek hathat elsőre, de zseniális hatása lehet a kultúrára. Japánban a vocaloidok már elkezdték átvenni a húsvér énekesek hangját.
4.
4.
zimonyini
#3: Reménykedhetünk abban, hogy a 8ban megkapjuk. Talán. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...