Peter Moore elbúcsúzott a játékipartól

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 15.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Peter Moore tegnap töltötte az utolsó napját a játékiparban, az Electronic Artstól a Liverpoolhoz igazol, hogy kedvenc focicsapatát terelgesse, mint vezérigazgató. Az úriember levéllel és egy rövid YouTube-videóval búcsúzott.

Peter Moore tizennyolc évet dolgozott a játékiparban, annak idején a Segánál kezdte, majd a Microsoftnál és az Electronic Artsnál folytatta a pályafutását.

Ennek megfelelően sok mindent élt át az iparágban "az online játék hajnalától kezdve a konzolháborúkig", de ahogy azt maga is megjegyzi, ő csak az arca volt ezeknek a cégeknek. Emlékezetes, hogy Moore látványos PR-akciókkal hívta fel a figyelmet a termékeikre, a Halo 2 megjelenési dátumát például magára "tetováltatta".

Moore júniustól a Liverpool FC focicsapat vezérigazgatójaként dolgozik tovább, búcsúzóul az alábbi videót osztotta meg a YouTube-oldalán:

6.
6.
Machiavelli
#4: Nem lehet, hogy kevered Peter Molyneux-vel? Róla is cikkeztek nem olyan rég.
4.
4.
Extol
Ez már egyszer ki volt postolva sztem
2.
2.
RangerFox
Szerintem emlékezetes karakter volt a játékiparban, szerettem hallgatni az EA-s konferenciákat, klasszul tudott előadni. Sok szerencsét neki a továbbiakban is!!
1.
1.
DON GONDOCS
https://media.giphy.com/media/ABEyG4EZbyROg/giphy.gif

Micsoda tragédia. Egy szép napra virradtunk. Ugyan voltak jó ötletei az öregnek ezt ne vitassuk el tőle, de szeretett nagyokat mondani, amik aztán valahogy nem jól sültek el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...