GC 2006: Kucan, mint Kane visszatér a C&C3-ban!

  • Írta: Drago
  • 2006. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Örömmel fogadhatjuk, hogy a harmadik részben is viszontláthatjuk majd a élőszereplős átvezető animációkon, a Brotherhood of Nod vezetőjeként.

Ha már Star Wars hír volt az előbb, akkor levonhatjuk a következtetést, hogy a Command & Conquer világa Kane nélkül olyan, mint a Star Wars Darth Vader nélkül. Továbbá, Kane karaktere a színész Joe Kucan nélkül olyan, mint Vader nagyúr a jellegzetes szuszogása nélkül. Tehát örömmel fogadhatjuk, hogy a harmadik részben is viszontláthatjuk majd a élőszereplős átvezető animációkon, a Brotherhood of Nod vezetőjeként.

A Command & Conquer 3: Tiberium Wars játékban a történet szerint 2047-et írunk, a Föld nagy része lakhatatlanná vált (többek közt Magyarország területe is). A megmaradt pár zóna birtoklása felett megy a csata a GDI és Nod erőknél.

Ugrás a galériához

A játékot az EA Los Angeles-i studiója fejleszti és várhatóan 2007-ben jelenik meg PC-re. Lehet, hogy végre tényleg igazán jó játékot fejlesztenek az EA háza táján? Egyelőre nagyon úgy tűnik...

6.
6.
bem
héé ez nem a red alert 2-ből a yuri mert én ugyemlékszek rá
5.
5.
Drago
Shifty, a videó lemaradt, mivel el kellett mennem, de most már van az is.
4.
4.
szpiiit
már mindnhova megírtam de nem lehet mellete elmenni szó nélkül! Ez anyira fasza lesz hogy az már nem is igaz.. én anyita szrettem a tiberium sun-t hogy azt szavakba sem lehet elmondani de ez akkor az életem lesz!!!!!! ez nagyon a toppn van!
3.
3.
Shifty
A videót miért nem tetted be apóca?Hee?
2.
2.
DACANAL
hajrá NOD ne hagyd magad GOD! ja ... izé ... gdi!
1.
1.
InGen
YEEEEEEEEEEEEEEEE



Király!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...