Nem lesz Season Pass a Battlefront II-höz

Link másolása
A játék kreatív direktora, majd az Electronic Arts is megerősítette, hogy nem lesz Season Pass a Battlefront II-höz. Azt egyelőre azonban nem tudni, hogy helyette milyen formában és mennyi pénzért érkeznek majd új kontentek.

Már egy ideje tudtunk a létezéséről, de tegnap végre hivatalosan is bemutatkozott az újkori Star Wars: Battlefront második része. A multiplayer mód mellett ezúttal egyjátékos kampány is került a játékba, azaz a Titanfall 2-höz hasonlóan hallgattak a játékosokra a fejlesztők.

A játék kreatív direktora, Bernd Diemer egy interjúban azt is elárulta, hogy az első Battlefront másik rákfenéjét, a Season Passt is száműzik. A kijelentés után nem sokkal az Electronic Arts is megjelentette a saját közleményét, melyben ők is megerősítették, hogy nem lesz szezonbérlet a játékhoz. Egyelőre azonban még nem tudni, mi lesz helyette: az biztos, hogy érkeznek majd új kontentek, de hogy milyen formában és mennyi pénzért, az majd csak később derül ki.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az Origin/EA Access-előfizetők azonban már november 9-én kipróbálhatják a címet.

10.
10.
Palack20
Szerintem a pályákat ingyen megkapjuk ezentúl viszont minden más képesség új karakter fog pénzbe kerülni amit úgy is megvesznek sokan mert olyan erejük lesz ,hogy máshogy lehetetlen lesz ellenük győzni.
9.
9.
erasmus
#2: "De én személy szerint az összes EA season pass-t kedvelem....
Viszont itt most az lesz hogy a DLC ket hutyutyunak vagy görbületnek vagy akármi másnak elnevezik, és ha az összeset akarod akkor a játék árát még 2x ott hagyod."

Miért tán a Season passal nem hagytad ott a játék árát még1szer, hogy kapj egy csomó eredetileg kivágott tartalmat?
8.
8.
zozo76hun
azt is nyilatkoztak anno az elso kapcsan hogy SEMMILYEN formaban nem kerul be a jateba a halalcsillag...
7.
7.
exonic
Az én spekulációm:
valszeg mikrotranzakciókkal fogják a Season Passt helyettesíteni, kb Overwatch módon ahol mindent kifarmolhatsz de akik komolyabban veszik azoknak pénzért egyszerűbb lesz. A DLC-k pályákat is fognak tartalmazni hogy akik megunták esetleg visszatérjenek a játékhoz, de emellé kismillió kozmetikai stuffot fogunk kapni hogy ismét időt és pénzt verjünk rá.
Nekem semmi bajom az ilyen politikával amennyiben nem p2w lesz.
6.
6.
Eleg jonak igerkezik a jatek, erdekel nagyon a sztori es a multi is, tartalomban szerintem nem lesz hiany!
5.
5.
leviske
#1: Úgy tudom az előd nemigazán hozta az elvárt számokat. Nem lenne logikátlan húzás, ha csak a sztori DLC-k kerülnének pénzbe.
4.
4.
#3: Én is ebben reménykedek. Egyelőre álomnak tűnik.
3.
3.
RangerFox
#2: Titanfall 2 dlckhez hasonlóan ingyen is adhatják őket, nem biztos hogy fizetősek lesznek. Nem arról,van szó, hogy más néven fognak árulni egy season passt, hanem arról, hogy nem fognak.
2.
2.
Fooxfire
Lehet fújolni, le hülyézni, vagy amit akartok. De én személy szerint az összes EA season pass-t kedvelem. BF4 BF1 ÉS battlefront hoz is meg van. Semelyiket sem bántam meg még akkor sem amikor akcióban 10 fontért meg lehetett venni a komplett játékot minden kieggel.

Ha aktívan játszok vele, vagy akár csak heti 5-10 órát, akkor megéri!

Viszont itt most az lesz hogy a DLC ket hutyutyunak vagy görbületnek vagy akármi másnak elnevezik, és ha az összeset akarod akkor a játék árát még 2x ott hagyod. És a sok star wars fan (mint és) 60%-a megveszi majd. Nagyon nem szép lépés ez.
(maga a fizetős update sem az.Mert nevezheted akárminek, 3-4 pálya csak egy update)
1.
1.
crytek
Így majd maponként tudják eladni azt amit a season passba tettek volna.
Most azt a nevet kapja majd hogy expansion pass és máris mekkora király az EA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...