Újra mozog a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Link másolása
Rég hallottunk már a Crash Bandicoot-trilógia felújított változatáról, így épp itt volt az ideje, hogy a fejlesztők megajándékozzanak minket egy újabb gameplay videóval.

Idén nyáron, pontosabban június 30-án jelenik meg PlayStation 4-re a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, melyben a klasszikus trilógiát öltöztetik a fejlesztők modern köntösbe. A játék nemcsak szebb lesz, de rengeteg újdonsággal is készülnek a srácok a Vicarious Visionsnél. A legutóbbi pletykák szerint egyébként a csomag csak ideiglenesen lesz PS-exkluzív, állítólag később más platformokra is megjelenhet.

A fejlesztők posztoltak a Facebookra egy új játékmenet-videót, melyben az első epizód ötödik pályáját mutatják meg. Megcsodálhatjuk a vízeffektet, valamint a bónuszpálya sem marad el.

14.
14.
pkflavio
Huhu de várom! Bizos lesz akkora sikere hogy a CTR-is újrakerverik ha ezt igérték. Kicsit sajnálom hogy alapból nem húzták fel.
13.
13.
dcba
Ezzel lehet majd megajandekozom magam, egeszen szepre felhuztak a jatekot es legalabb lesz lehetosegem megcsinalni azt a reszt amit az UC4ben elrontottam!
10.
10.
Darksiders84
Én is próbára teszem vele az idegrendszerem mennyire bírom majd a rengeteg mellé ugrásokat bénázásokat.
9.
9.
Yanez
Ezekkel az újabb videókkal csak próbára teszik a türelmem. Örülök neki. :)
8.
8.
cyberstaker
#6 A fejlesztők elmondása szerint ha az N.Sany Trilogy jól teljesít, jó esélyünk van rá hogy legalább a CTR megkapja a remastert. (Egyébként is elég nagy rá az igény) Életem második legboldogabb napja lesz. Mert ugye az első az 2017.06.30 amikor ez a trilógia megjelenik :D
6.
6.
Onion
Régi szép emlékek. Mikor gyerekkoromban a testvéremmel felváltva játszottunk vele. Jó lenne Crash Team Racing és Crash Bash remake. :(
5.
5.
cyberstaker
#2 A twinsanity mivel érdemelte ki nálad, hogy hiányozzon? Kérnék egy stabil érvelést mellette, mert neki már köze nincsen a klasszikus szeretni való Crash szériához. A Crash Bash, azaz a ps1 es játékok után, még a ps2 es Crash: Wrath of Cortex ami talán a legjobban emészthető de, az is borzasztó...
1.
1.
cyberstaker
Csodálatos :) Már csak 73 nap... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...