Hivatalosan is elstartolt az ingyenes StarCraft

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 19.
  • Akció
Link másolása
A leleményes játékosok ugyan pár hete már lecsaphattak az eredeti StarCraftra, ám a Blizzard csak most hirdette ki, hogy a legújabb javítással egy időben ingyenesen elérhetővé tette a klasszikus sci-fi RTS-t és kiegészítőjét.

Tegnap - nyolc év után - új frissítést kapott a StarCraft, majd nem sokkal később a Blizzard mindenki számára elérhetővé tette a játékot. A készítők csak most verték nagy dobra a dolgot, pár hete csak fű alatt terjesztették a linket tesztelés céljából.

Ami lényeges, hogy a kliens letöltése után mindenképp rendszergazdai jogosultsággal kell futtatni a játékot, ha frissíteni szeretnénk.

A patch egyébként javít a kompatibilitáson a Windows 7-es, a Windows 8.1-es és a Windows 10-es rendszereken, jobb anti-cheat funkciókkal vértezték fel, illetve már ablakban is futtathatjuk a címet, ha irtózunk a pixelektől. Ami nagyon fontos, hogy az online játék is sokkal korszerűbb lett, még a kezelőfelületet is átdolgozták a srácok.

Végezetül jöjjenek a linkek: Windowsra innen, Macre innen tölthetitek le a StarCraftot és a Brood Wart.

A Blizzard egyébként felújítja az RTS-t, a Remastered változat nyáron érkezik.

4.
4.
aladgar
Uhh meg is jött a kedvem megint. Ez egy olyan játék, amiben über béna vagyok, mégis tetszik :D Multiban csak vereségem volt!!!! :D De akkor is tetszik. :D
3.
3.
#2: Én 486-ossal kezdtem, de hogy lehet a saját gépeden nem rendszergazdának lenni amikor te telepíted? Ezt sose értettem :-D
2.
2.
markoci555
a régit ha nem rendszergazdaként futtattam, nem mentett semmit, pár óra kárba veszett, mire megszoktam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...