A God Eater-csapat játékát teaseli a Bandai Namco

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Code Vein formális bejelentése holnap várható, a "Prepare to Dine" szlogen pedig úgy nyer értelmet, hogy állítólag egy Dark Souls-beütésű akció-szerepjátékkal állunk szemben.

A Famitsu buktatta le idő előtt a Code Veint: a God Eater készítőinek új akció-szerepjátékát még a múlt héten teaselte be a Bandai Namco, a formális bejelentésre pedig holnap került volna sor. (Pontosabban így is sor kerül rá valószínűleg, csak kevesebb újdonsággal fog szolgálni.)

A Code Vein egy disztópikus jövőt fest le előttünk, ahol a különleges képességekkel rendelkező vámpírok izolált közösségként, egymást segítve igyekeznek túlélni. Hogy pontosan milyen módon ihlette meg a fejlesztőket a Dark Souls, az még nem világos, de az biztos, hogy az akció-RPG-ben komoly szerephez jut a közelharc és a játékost körülvevő világ felfedezése, és persze kihívás is akad majd dögivel.

Éppen ezért érdekes a játék egyik fő eleme, a "Buddy-rendszer": a Code Vein során választhatunk magunk mellé egy AI által irányított társat, akivel kölcsönösen kell támogatnunk egymást. A társunk képes lesz önállóan cselekedni, és a nehezebb feladatokon is átlendíthet minket, de néha nekünk is ki kell segítenünk.

Az Unreal Engine 4-et használó Code Vein munkálatai nagyjából 35 százaléknál járnak, a platformlista még nem ismert. A premier 2018-ban várható, az első gameplay trailert pedig május elején kapjuk meg elvileg.

1.
1.
imchristailor
Nagyon el kell cseszniük, ahhoz, hogy ez nekem ne legyen első napos vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...