Code Vein PC, PS4, XBOXONE

A God Eater-csapat új játéka, amely játékmenetében a Dark Soulst idézi.

Code Vein - készülődik a fagyos DLC

A Bandai Namco hivatalosan is leleplezte a Code Vein második nagyobb kiegészítőjét, a Frozen Empressben fagyos ellenségekkel kell majd megküzdenünk az örök jég borította helyszíneken.

Új rosszfiúkkal támad a Code Vein DLC-je

Szép lassan érkeznek a Code Vein Season Pass-tartalmai, melyek közül a Hellfire Knight alcímet viselő kiegészítő nyitja a sort a mai napon. A régóta várt rajthoz még egy launch trailert is kaptunk.

Code Vein - három DLC érkezik 2020 elején

Egyre tisztábban körvonalazódik a Code Vein szezonbérletének tartalma, a Bandai Namco ugyanis a minap három DLC-csomagot jelentett be, mindhármat 2020 elejére datálva. Szerencsére addig sem maradunk extrák nélkül.

Amerikai toplista: tarolt az NBA 2K20

A közelgő generációváltás miatt továbbra is visszaesőben az amerikai játékpiac teljesítménye - derül ki az NPD Group legfrissebb jelentéséből. A szeptemberi hónap legnagyobb sikerét az NBA 2K20 könyvelhette el.

Code Vein teszt

Posztapokaliptikus metropolisszal, óriáskardú vámpírokkal és vérszomjas akcióval futott be a Code Vein, melyet sokan "anime Dark Soulsként" emlegetnek. A kérdés csak az, hogy méltó-e a címre, vagy esetleg még több is annál?

Brit toplista: az élen nyitott a FIFA 20

Nem meglepő, hiszen valahányszor csak új FIFA-játékot ad ki az EA Sports csapata, garantáltan megszerzik a toplista első helyét több héten keresztül. A focis játék mellett nagyot mentek még az xboxos címek is.

Utolsó kedvcsinálón a Code Vein

Megjelent a Code Vein, a Bandai Namco akció-szerepjátéka, ami a Souls-széria kíméletlen játékmenetét a mangák és animék stilizált látványvilágával ötvözi. Nézzetek bele a launch trailerbe - ütős darab lett!

Code Vein - részletek a New Game Plus módról

Már csak napok választanak el minket a Bandai Namco vámpíros Souls-játéka, a Code Vein megjelenésétől, mégis akadnak még olyan részletek a cím kapcsán, amelyekre most derült fény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

TGS 2019: Íme, a Code Vein teljes expós blokkja

Nem csak izgalmas trailereket, hanem közel 10 percnyi új játékmeneti részleteket is láthattunk a játék hivatalos showműsorán, melyet teljes egészében az alábbi videóban tekinthettek meg.