Code Vein PC, PS4, XBOXONE

A God Eater-csapat új játéka, amely játékmenetében a Dark Soulst idézi.
Típus:

Code Vein teszt

Posztapokaliptikus metropolisszal, óriáskardú vámpírokkal és vérszomjas akcióval futott be a Code Vein, melyet sokan "anime Dark Soulsként" emlegetnek. A kérdés csak az, hogy méltó-e a címre, vagy esetleg még több is annál?

Brit toplista: az élen nyitott a FIFA 20

Nem meglepő, hiszen valahányszor csak új FIFA-játékot ad ki az EA Sports csapata, garantáltan megszerzik a toplista első helyét több héten keresztül. A focis játék mellett nagyot mentek még az xboxos címek is.

Utolsó kedvcsinálón a Code Vein

Megjelent a Code Vein, a Bandai Namco akció-szerepjátéka, ami a Souls-széria kíméletlen játékmenetét a mangák és animék stilizált látványvilágával ötvözi. Nézzetek bele a launch trailerbe - ütős darab lett!

Code Vein - részletek a New Game Plus módról

Már csak napok választanak el minket a Bandai Namco vámpíros Souls-játéka, a Code Vein megjelenésétől, mégis akadnak még olyan részletek a cím kapcsán, amelyekre most derült fény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

TGS 2019: Íme, a Code Vein teljes expós blokkja

Nem csak izgalmas trailereket, hanem közel 10 percnyi új játékmeneti részleteket is láthattunk a játék hivatalos showműsorán, melyet teljes egészében az alábbi videóban tekinthettek meg.

Code Vein - hamarosan kibővítik a demót

Ritka manapság, hogy egy játékhoz demó készül, az pedig főleg, hogy ezt a demót újabb tartalmakkal frissítik a későbbiekben. A Code Vein esetében márpedig ez a helyzet, hamarosan kibővül a próbaváltozat!

Tölthető a Code Vein demója

Ha szemezel a Code Veinnel, de nem tudod eldönteni, hogy az őszi játékforgatagban megéri-e befizetni rá, jó hírünk van: a konzolos verziókhoz a minap megérkezett a demó, ami segít a dilemma leküzdésében.

GC 2019: Premier előtti demóval erősít a Code Vein

A Bandai Namco Kölnben megerősítette, hogy megjelenés előtti demót kap legújabb játékuk, a Dark Souls alapjaira épülő Code Vein. A vámpíros kaszabolás szeptember elején lesz kipróbálható.

Ütős nyitánnyal indít majd a Code Vein

Ugyan a Code Vein megjelenése csak szeptember végén lesz esedékes, a Bandai Namco már most megtekinthetővé tette a játék nyitóvideóját, ami le sem tagadhatná japán gyökereit.