Star Wars: Battlefront II - mégis lesz szezonbérlet?

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 20.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II bejelentése után még az EA és a DICE is úgy nyilatkozott, hogy nem kap szezonbérletet a folytatás, de a kiadó ezt most arra módosította, hogy valószínűleg nem kap, vagyis simán változhat még ez az álláspont.

A Star Wars: Battlefront második részének múlt heti bejelentését követően a DICE és az Electronic Arts is megerősítette, hogy az egyjátékos kampánnyal is felvértezett folytatás nem kap szezonbérletet. Bernd Diemer kreatív igazgató ezt akkor azzal indokolta, hogy tanultak az első rész hibáiból és tapasztalataik alapján arra jutottak, nem szeretnék szétválasztani a rajongókat. Diemer nyilatkozatából viszont az is kiderült, hogy még nem eldöntött, milyen modell mellett teszik le a voksukat, mert az már most is biztosra vehető, hogy lesznek megjelenés utáni tartalmak, mint például új hősök, térképek és játékmódok.

A bejelentéskor a kiadó is hasonló álláspontot képviselt, nemrég viszont már árnyaltabban fogalmazott az Electronic Arts. A jelenlegi helyzetben ugyanis az EA arra hivatkozik, hogy mivel még nincsen kitalálva, milyen későbbi koncepcióban bővítik majd a játék tartalmait, az sincs kizárva, hogy végül mégis a szezonbérlet mellett teszik le a voksukat. A kiadó képviselője elmondta, hogy tisztában vannak a rajongói igényekkel, vagyis hogy több tartalomra, mélységre és komolyabb fejlődési lehetőségekre vágynak a játékosok, éppen ezért mindent megtesznek azért, hogy ezt kiszolgálják, a módja viszont még nem tisztázott, ezzel kapcsolatban csak később osztanak meg információkat.

A Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az Origin/EA Access-előfizetők azonban már november 9-én kipróbálhatják a címet.

Köszi, PaprikaJancsi!

15.
15.
gorbesz
#14: Zsenialis 110% true. Tomegek jateka (fifa es tarsai) hozzak csak szepen a lovet, de ha egy aaa cim veletlen jol sikerul az sem baj ha tejel.
14.
14.
zoe9
#2: Rémesen egyszerű a válasz, minden értetlenkedésetekre:
Azért, mert ez az EA.

ha valaki nem érti még mindig, kis segítség:
https://www.youtube.com/watch?v=CjYEi4PEqF4
11.
11.
Maximo32HUN
"tanultak az előző rész hibáiból" ezen a részen nagyon jót röhögtem köszönöm
10.
10.
csabuszflash
#9: Így van ahogy mondod. Soken meg visszaemlegetik az eredeti battlefrontokat. Tudom milyenek voltak. Semmivel sem többek mint amilyenek ezek tartalom szempontjából. Amit meg sokan single-nek tekintenek a régiekben az meg nem volt más mint egy narratívás átvezetőkkel összekötött gyakorlás a multira a multi pályákon. Pont elég h megszokd és megértsd a játékot. Egyszerű bemelegítés. Nos ennél a ea battlefront is többet mutatott a coopos résszel noha nem volt az sem nagy eresztés. Hátha ebben kapunk normális single-t. Eddig meggyőző nekem.
9.
9.
Beni521
#2: Úgy, hogy az a "kiscsapat" egyrészt nem is olyan kicsi, másrészt a Witcher Kelet-Európában készült. Jóval olcsóbb itt a munkaerő mint nyugaton, a budget-jük pedig hasonló volt, így sokkal több minden fért bele.

Többi kommentre reagálva:

Nem, az extra tartalmak nem készülnek el az alapjáték kiadására, igen, plusz fáradtságba kerülnek. Nem tudják ingyen adni, mert azoknak is pénz az elkészítésük. Bármennyire hihetetlenül is hangzik, az alapjáték budget-jébe annyi fér bele amennyi bele is kerül, a DLC-ket pedig szintén annyiba kerül elkészíteni amennyibe kerülnek. Persze van haszna rajta a kiadónak, de nem olyan hatalmas amilyennek képzelnétek, nézzetek csak utánna pénzügyi jelentéseknek.

Annyi tartalmat játékba már nem lehet rakni mint a régi BF2-be volt. Sokkal több részlet látszik, sokkal nagyobbak a modellek, a textúrák, részletesebbek a környezetek, amit bármilyen meglepő is sokkal több idő és pénz megcsinálni, viszont nincs annyival több idő és pénz egy játékra mint 1-2 generációval ezelőtt, és a játékosok sem igazán hajlandóak többet kifizetni 12-15 ezernél (PC) egy játékért.
8.
8.
kopic
7.
7.
mdr88
#3: Értem én, hogy dolgoznak vele, csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy fog termelni elég profitot a játék - ha jó lesz, ha nem sajnos -, hogy ingyen is adhatnák az ilyen pakkokat.
Arról nem is beszélve, hogy ezen "extra" tartalmak nagy valószínűséggel már az alapjáték készítése során elkészülnek, így nem kerülnek plusz fáradtságba.
De hát tudjuk... Pénz beszél..... :(
6.
6.
ollie92
Ha csak megközelítené a 2005-ös BFII szintjét, tartalmát, játékmenetét, csatáit, akkor engem kilóra megvettek. De van olyan érzésem, hogy ez csak egy sima faceliftelt battlefront lesz új köntösben. Hányadék járműkezelés, nevetséges OP karakterekkel. Ne legyen igazam....
5.
5.
Spiderling
Bizom benne, hogy összekaparják magukat, és lesznek klón háborús érából is több map, nem csak Kamino és Naboo....
Nem is beszélve a géppark/hajópark-ról...

De hogy 100% hogy nem lesz olyan szintű tartalom mint a 2005-ös BF2-nél...az már boritékolható.. :/
4.
4.
csabuszflash
vicc. egy vüdös szóval nem mondták h nem lesz. valami kolega csak annyit h nem akarják felosztani a playereket.ez nem egyenlő azzal h nem lesz season pass.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Még ha nem is ingyen lenne, mert végül is dolgoznak vele, de legalább ne legyen olyan eszeveszett drága, mint a múltkori. Nem tudom ki kezdte el anno ezeket a 12-16 000 Ft értékű szezonbérleteket (talán a cod), de nagyon kár volt érte :(
2.
2.
mdr88
Én csak azt nem értem, hogy egy lengyel "kiscsapat" - CDPR - miért tudta megtenni, hogy 16 db ingyenesen letölthető tartalmat adott ki a The Witcher 3-hoz?
Itt meg egy EA-ról beszélünk, akinek iszonyatosan sok pénzt fog pumpálni a BF2 a kis zsebébe... komolyan olyan nagy dolog lenne, ha azt a néhány karaktert és térképet ingyen adnák???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...