Traileren az Outlast 2 és az Outlast Trinity

Link másolása
Jövő héten érkezik meg az Outlast második része, melyben ezúttal az arizonai Sonora-sivatagban fogunk nyomozni egy rejtélyes gyilkosság után. A folytatást magában, vagy az első résszel egybecsomagolva is megvásárolhatjuk.

Április 28-án, azaz jövő pénteken jelenik meg Európában az Outlast 2 PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A héten már kiderült, hogy a gépigénytől nem kell majd rettegni, most pedig két trailer is befutott a sorozathoz.

Az első videó teljes egészében a második epizódra fókuszál, tökéletes ízelítő a horrorkalandokhoz:

A másik trailer a szintén jövő pénteken érkező Outlast Trinityhez készült. Ebben a pakkban helyet kap az első epizód és a Whisteblower DLC, valamint természetesen az Outlast 2 sem maradhat ki belőle.

6.
6.
RangerFox
#4: Tényleg zseniális. Ezt a mondókát az óvodában tanítják a kisgyerekeknek. Morbid ennek tudatban hallgatni a lány hangját. Beteges
5.
5.
A cím hibásan van leírva szerintem.
4.
4.
tyber16
Hát nemtudom, a 2 trailere odáig amíg a lány énekel addig zseniális, de onnantól, hogy mutatják a gameplay-t ahogy a csávó fut....az nekem olyan semmilyen. Meg ezek a sarlós baltás félzombi féle ellenfelek se tűnnek olyan ijesztőnek.De lehet azok csak a játék legelején lesznek. De a hangulata magának a játéknak az azért úgy néz ki, rendben lesz majd.
3.
3.
logic5
#1: Az ja.... A demo odavert rendesen. Sztem jó lesz.
2.
2.
Matt8888
https://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...