Májusban érkezik a Friday the 13th

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg 2016-ra vártuk a Péntek 13. játékadaptációját, ám az végül átcsúszott 2017-re. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk: az anyag májusban jön, de a single kampányt csak később élesítik a fejlesztők.

Az 1v7-es multis küzdelmekre kihegyezett Friday the 13th: The Game végül május 26-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en digitális formában, 40 dollárért. Fontos tudni, hogy a debütkor még egy csonka verziót kapunk, a single kampány nem készült el időre, azt csak később élesítik a fejlesztők.

A multiban egy játékos a hokimaszkos gyilkos, Jason Voorhees bőrébe bújik. A feladata az, hogy változatos módszerekkel végezzen a hét másik játékossal, akik a Kristály-tavi táborozók sorait erősítik. Kezdetben három térkép áll a rendelkezésünkre, mindegyik ismerős lehet a filmekből: Camp Crystal Lake, Higgins Haven és Packanack Lodge.

A Gun Media kiadott egy új előzetest, amelyben néhány véres kivégzést is végigizgulhatunk.

24.
24.
arcadia
Megint megy a fight.. A sorozat kedvelői valószínűleg tesznek vele egy próbát ahogy én is:) jobban érdekel az ilyesmi mint a századik batman vagy űrlövölde és ezzel még vannak így páran (az olyan gyökerek mint én) :-)
20.
20.
GAMEROD
Majd meglátjátok hogy megjelenés után ezzel lesz tele minden youtube csatorna, még Ilonka néni is ezt fogja tolni a többi nézettségi sikerén felbuzdulva. Meglátjátok hogy így lesz, mert ahogy mondtam: nekem nagyon jó érzékem van ahhoz hogy mire harapnak rá az emberek xd
19.
19.
GAMEROD
Ja értem, ez amolyan kicsinyes bosszú mert gyengének neveztem az Outlast 2-t. Engem nem zavar, viszont azt tudom hogy nagyon jól elszórakoztam a beta-val is, úgyhogy első napos vétel lesz a steam-en Jason. Azt azért hozzáteszem hogy kb. 8 ember dolgozik rajta, nem pedig 800, tehát ahhoz képest túl is tettek magukon.
14.
14.
GAMEROD
Ha CS:GO most jönne ki, nyilván arra is mindenki azt mondaná hogy egy kalap szar, de még a LOL is. Maga a multiplayer játékélménynek köszönheti mind a sikerét, mint ahogy ez a cím is annak fogja.
4.
4.
GAMEROD
A látvánnyal semmi gond, max tolok rá egy fél kilobyte-s sweetfx-et ha valahol nem vagyok a fényviszonnyal megelégedve. De azt ne várja el senki hogy egy pörgős multiplayer játékban az effekten legyen a hangsúly mert amíg az egyik az effektre élvez addig a másik legyilkolja. Ez így volt mindig.
1.
1.
GAMEROD
Már várom, nagyon jó móka lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...