Call of Duty: WWII - befutottak az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 22.
  • Képek
A bejelentést követően véletlenül kiszivárogtak a Call of Duty: WWII első screenshotjai, ráadásul a hivatalos honlapról! A felbontásuk nem a legjobb, de már most sejthető, hogy egy igazi régivonalas kampányt kapunk.

Tegnap este világossá vált, hogy az idei Call of Duty újra a második világháborút dolgozza fel. Habár az első részletekre és látnivalókra még április 26-ig kell várnunk, egy rajongó már előhalászott néhány kis felbontású screenshotot a hivatalos oldalról.

Egy Reddit-felhasználó észrevette, hogy a bejelentkezési oldalon feltűnt néhány screenshot a Call of Duty: WWII-ről. A képeket később ugyan lecserélték, de sikerült lementenie őket. A képeken amerikai katonák tűnnek fel, talán a normandiai harcmezőn, feltűnik rajtuk a klasszikus Thompson géppisztoly is.Emellett megérkezett a hivatalos dobozfotó is, amely a tegnap látott artworköt használja fel.

Végül megnézhetitek a Sledgehammer Games társalapítójának videóüzenetét is. Michael Condrey elárulta, hogy a csapat az elmúlt két és fél évben nyakába vette Európát és a nagyvilágot kutatási célból. Talán Európán túl is harcolhatunk a játék kampányában? A lenti teaser szerint a csendes-óceáni hadszíntér is esélyes!

36.
Skinner
#35: https://www.youtube.com/watch?v=xRSSXUJFXUw

És ez a csodalátvány tudja a 60 fps-t droppokkal... Bezzeg a BF1 az 40-50 között ingázik...:(

https://www.youtube.com/watch?v=bjkOWyGpvFY

Rendesen GENERÁCIÓS különbségek vannak a két játék között látványban. És mégis a gépigény alig tér el. De ja. Nem érett a cserére az IWengine sőt jó motor..Tapasztalatod...:D

33.
Firsttime
#32: Kicsit out tó date, de lényeg a lényeg.
30.
Firsttime
Most nézem mit szabaditottam el itt :D
29.
McDuff
Hogy fogja azt a Thompsont jézusom :D mind a 2 képen
28.
Skinner
#27: Látom nem sikerült felfogni hogy a motoron volt a hangsúly és azon hogy miért lenne ideje cserélni, nem azon mi a jobb.
27.
shatterhand
#25: -Nincs fizika. Milyen kéne bele? Röppálya számítás? Ez árkád shooter, nem arma.
-Rombolhatóság: attól nem jobb lesz a pálya, hanem hangulatos. Az meg elmúlik ,ahogy a látvány is. Ha nem így lenne a bf-et évente lehetne kiadni, de minek. Mibe lenne jobb egy szarrá lőtt romkupac közt futkározni.
-BF jobban fut. Ja, csak perceket tölt, meg lehet benne tökölni menüt nézegteni, bealudni. Cod= pörgős játék egyszerűen. Nincs szarakodás, mellébeszélés. Tudod mit nyújt, se többet, se kevesebbet. Ezért népszerű. Bf1 produkálhatja itt a fotórealisztikát,ha a lényegre keveset figyel: szórakoztasson és ne aludjak be rajta. Milyen kihívást tud nyújtani,ha pár nap alatt kimaxolja az ember? Ha a cod harcot már meg is unom mindig jön vmi újabb challenge,fegyver,pálya. Ha meg azt is megunom berakom a zombis pályát és abba merülök el. Tartalom szempontjából köröket vert a mostani cod a bf1-re. Arra figyeljen a dice inkább. Akármilyen szar a cod sztorija a bf sose kapott normálisat évek óta. Az utolsó talán a bc2-é volt, bár azon is napokig pihentem annyira kezdtem unni. De a 3.-4. már kínszenvedés volt. Azt ilyenkor semmit se ér a hiperszuper mega grafika.
24.
Skinner
#5: Van rá bármi ok?
- Motorcsere továbbra sem lesz
- Hulladék csapat csinálja
- Az eredeti JÓ codokat készítő csapat, az Infinity Ward színe java már máshol fejleszt (Titanfall 2).

Pontosan ugyan az a hulladék lesz az egész mint az elmúlt 4-5 év COD termése csak ezúttal visszatérnek a II. VHB-ra mert az nagyobb pénzfejő lehet így hirtelen. És persze megint primitív szövetséges szemszögből, nehogy egyszer német oldallal is lehessen nyomulni sztoriban - biztos sértené a halott amcsik rokonait (ki nem szarja le).

És a sok idióta mert hát IIVHB COD vetődni fog rá holott semmi nem változik aminek érdemben kéne. Ha meg kevés lesz az előrendelés hozzákapcsolják a Modern Warfare 2-t.
23.
Angelwing
Ha mondjuk minden rombolható lenne a játékban a fél világ megvenné azonnal :D A bf1-ben az tetszik hogy rombolhatók a házak és tankkal átmehetsz majdnem mindenen :D
18.
Firsttime
Kérem tegyék meg tétjeiket! Lesz új engine vajon?? :D
16.
crytek
Az első kép alapján lehet, hogy "A Nagy Vörös Egyes" filmből lesznek ismert jelenetek. Ők is ott voltak '44-ben a normandiai partraszállásnál.
14.
razipapi
#11: Ilyen biztos hogy nem lesz. Evenkenti megjelenes van ha lennenek privat szerverek lenne community is, senki se vandorolna at az uj cimekre. Olyan mint a cod2/4 sosem lesz már. Cod4 el kezdve fokozatosan haldoklok a sorozat...mw2 is szar volt csak azt megmentette az SP.
11.
Machiavelli
Legyen olyan pörgős, moddolható és egyszerű multiba mint a kettőnek volt, privát szerverekkel és engem is megvettek. :D
10.
CJgabor
Oké, elismerem. Felkeltette a kíváncsiságomat. Black Ops óta először. :D
9.
duderanch
"Michael Condrey elárulta, hogy a csapat az elmúlt két és fél évben nyakába vette Európát, hogy a nagyvilágot kutatási célból."

Oké, csak nekem nem állnak össze ezek a szavak értelmes mondattá, vagy csak én olvastam el a cikket kommentelés előtt?
8.
Beniciodeltoro
Season pass fémtokkal 87500 forintért előrendelhető.
A téma jó, de ugyan az a hentelés lesz a kis buzi perkekkel, színes fegyókkal.
Battle 1 új DLC-je ütős lett, az új pályákkal el leszek vele, plusz majd ha a PES18 sem keserít el és lesz PL licensz , vagy legalább teljes Seria A és La liga akkor engem megvettek.
7.
DON GONDOCS
#4: Mi fáj neked kicsi csillag ?
6.
Parázs
#3: Elsiklottam volna felette, ha nem olvasom a kommented. Majd egy évtizede vettem utoljára dobozos játékot, ezt simán felraknám a polcra.
5.
Angelwing
sok év után újra codot veszünk év végén, el sem hiszem :)
4.
TheFlash
#3: mintha nem egy katona lenne az összes rohadt call of duty borítóján...
3.
DON GONDOCS
Azért az a borító elég jól néz ki.
2.
GODL1KE
fú ezek a képek és a trailer ! KB semmit nem tudtunk meg :D
1.
Firsttime
Jajj már milyen képek ezek. Ilyet kár is kirakni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...