Call of Duty: WWII PC, PS4, XBOXONE

A sorozat visszatért a gyökereihez.
Típus:

Call of Duty: WWII - elindult a Blitzkrieg event

A hivatalos Twitter-csatornán erősítették meg a Call of Duty: WWII legújabb közösségi eseményét, a Blitzkrieget, amely egészen május 8-ig tart majd. A Ground War játékmód mellett új térképet és fegyvereket kapunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár az áprilisi felhozatal lényegesen szerényebb, mint a márciusi, azért a következő napokban is akad egy-két cím, amire érdemes lehet odafigyelni.

Komoly változások előtt a Call of Duty: WWII

Korlátlan sprinttel fut be az új frissítés a világháborús FPS-hez. A készítők újragondolták az egész „Division” rendszert, és egy teljesen egyénre szabható alternatívát próbálnak készíteni a játékosok számára.

Call of Duty: WWII - irány Egyiptom!

Részletes bemutatóvideó látott napvilágot a Call of Duty: WWII új, Egypt címmel érkező térképéről. A pályát tartalmazó DLC-re már nem kell sokat várni, viszont addig is megnézhetjük, milyen taktika vezethet sikerre az afrikai helyszínen.

CoD: WWII - mozgásban a The War Machine DLC

A jövő héten érkezik a Call of Duty: WWII második nagyobb kiegészítője The War Machine címmel. Az első körben PS4-re elérhető csomagban a szokásos multis térképek mellett légi harcra kihegyezett War Missiont is kapunk.

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.

Call of Duty: WWII - jön a The War Machine DLC

Bemutatkozott a Call of Duty: WWII második nagyobb bővítménye, amely első körben PS4-re fut be április elején. A War Mode új küldetésében légi harcokban is részt vehetünk egy vadászgép pilótafülkéjében.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Call of Duty: WWII - ingyenes térkép érkezett

Noha szezonbérlet tulajdonosai már napokkal korábban megkapták az ingyenes térképet, most már az egész Call of Duty-közösség ráteheti a mancsát. A Shipment 1944 ismerős lehet a Call of Duty 4: Modern Warfare-ből.

Brit toplista: az élen változatlan a helyzet

Múlt héten nem nagyon volt igazán komoly megjelenés, és ez bizony a szigetország eladási listáján is nyomot hagyott, hiszen kisebb mozgolódásokat leszámítva nem sok változás történt az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest.