Call of Duty: WWII PC, PS4, XBOXONE

A sorozat visszatért a gyökereihez.
Típus:

Jó kezekben lehet a Call of Duty-film

A Variety értesülései szerint az Activison-Blizzard jelenleg rendezőt keres a Call of Duty-mozifilmhez. A források szerint a Sicario 2: Soldado direktorával, Stefano Sollimával tárgyal a kiadó. Nagyon örülnénk, ha összejönne.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.

Brit toplista: még mindig vezet a Monster Hunter

Egyik új belépő sem tudta megszorongatni a Monster Hunter Worldöt a brit játékeladási toplistán, így továbbra is a Capcom szörnyvadászós címe vezeti azt. A Dragon Ball FighterZ már nem tudta így tartani magát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Az MMA-rajongók az EA Sports legújabb játékában élhetik ki magukat, de azok is megtalálják a számításukat, akik Final Fantasy-karakterekkel bunyóznának inkább.

Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World

Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szállítottak le a játékból világszerte.

Call of Duty: WWII - két perc az új kiegészítővel

Jövő héten válik letölthetővé a Call of Duy: WWII első pályacsomagja, a The Resistance. A Sledgehammer srácai egy vadonatúj trailerrel hangolnak a premierre, ami kiváló ízelítőt ad abból, hogy mi minden vár ránk.

Brit toplista: visszatért az élre a Call of Duty

Helyreállt a világ rendje, egy hét szünet után ismét a Call of Duty: WWII vezeti a brit játékeladási toplistát. Habár a múlt héten már újoncaink is voltak, egyikük sem zavart sok vizet.

Call of Duty: WWII - jön a Prop Hunt mód

A Sledgehammer Games bejelentette a Call of Duty: WWII legújabb téli eseményét, The Resistance-t. Az event január 23-án startol egy teljesen új játékmóddal, a Prop Hunttal, pluszban egy rakás ingyenes fegyverrel.

Amerikai toplista: a Call of Duty vitt mindent

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD legfrissebb jelentése, amelyben a decemberi hónap és a teljes 2017-es év eredményei is helyet kaptak. A Call of Duty: WWII volt az év legkeresettebb játéka.

Brit toplista: újra élen a Grand Theft Auto V

A szokásos slágerjátékok vezetik a brit játékeladási toplistát, a múlt héten azonban kisebb meglepetésre a Grand Theft Auto V vihette haza az aranyérmet. Az eredetileg 2013-ban megjelent játéknak ez már a tizennegyedik első helyezése.